Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hazudhatta azt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudhatta azt a volt barátnőm, hogy párkapcsolatban van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Idén február 10.-én szakított velem a barátnőm, mert eltávolodtunk egymástól, és úgy érzi, hogy a kapcsolat erőltetve van.

Tegnapelőtt március 8.-án felköszöntöttem Nőnapon, és mellé csatoltam az egyik közös kedvenc dalunkat. A felköszöntésen és a dalon kívül mást nem küldtem neki, nem érdeklődtem, nem kérdeztem semmit sem.

Udvariasan megköszönte a felköszöntést, amibe részéről is szintén csak a megköszönés volt. Majd húsz perc múlva még rám írt, hogy tényleg nagyon köszöni a gesztust, de arra kér, hogy többet ne írjak neki mert párkapcsolatban van. Kívánja, hogy legyek boldog, vigyázzak magamra majd elköszönt. Itt is udvarias volt, viszont hűvös is.

Ugyanezeket kívántam neki én is, és megígértem neki, hogy nem írok neki többet. Tehát mindketten kulturáltak voltunk, és ez a szakításnál sem volt máshogy. Ahogyan azt is hűvösen közölte.

Viszont kíváncsi voltam, hogy ki az új párja, de a közösségi oldalakon továbbra is egyedülállónak van beállítva.

A profilképén is csak a barátnőitől kapott lájkot, ahogyan a posztjait sem lájkolja egy férfi sem.

Nálam is, és az előttem lévő barátjánál is ki volt téve a kapcsolat, közös képpel, mert láttam akkoriban mielőtt törölte volna.

Tudom, hogy nincs alkotmányos törvénybe fektetve, hogy mindenkinek kötelező kitennie a közösségi oldalakon, hogy párkapcsolatban van, ahogy a párjáról képet sem köteles kitenni, viszont specifikusan róla tudom, hogy ki szokta tenni a kapcsolati státuszt, és mindig szokott legalább egy közös képet feltenni az aktuális barátjáról, ráadásul profilképnek, de neki egyik sincsen most. Az sem törvényszerű tudom, de ha nem is mindegyiket, de azért néhány posztra azért érkezik valamilyen reakció a párjától aki párkapcsolatban van tíz posztból azért minimum kettőre. Itt ez sincs. Gyakorlatilag semmi jel nem utal arra, hogy ő tényleg párkapcsolatban lenne.

Szerintetek is inkább csak hazudott, hogy inkább hagyjam őt békén? Vagy a korábbiakkal ellentétben nem meri felvállalni a jelenlegi párját valami miatt?

Nem tettem még túl magam rajta, de ezt gondolom látható is, mert akkor nem írnám ki a kérdést. Nagyon hiányzik, és nem lett volna szabad hagynom, hogy kihűljön a kapcsolat. Ő volt az egyetlen nő aki megértett, és soha nem idegesített semmivel sem.

Február 10. és március 8. között nem írtunk egymásnak egy betűt sem, tehát azt sem lehet mondani hogy zaklattam volna. Most meg már nem írhatok neki egyáltalán sem.

Ti hogyan látjátok a helyzetet? Tényleg hazudhatott, és ha igen, miért?

Nagyon bánt, hogy arra kért, hogy többet ne írjak neki.

ma 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy foglalt, ismerkedik, vagy egyedül van. Fogadd el a kérését és hagyd békén!
ma 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem fáj neked ez az egész dolog, de magadat nézd. Miért nem keresel olyat, aki mondjuk örül is annak ha neki írsz? Vele már lezártátok. Ha van barátja, ha nincs, nem akar veled beszélgetni. Ha nincs, akkor nem akart megbántani, de nem akar veled beszélgetni. Egyébként meg friss kapcsolatot nem rakunk ki, mert ha pikk pakk vége, hamar röhej tárgyává válunk, legalábbis én így látom. Amit tudsz tenni a következő kapcsolatodat nem hagyod kihűlni. Tanulj belőle.
ma 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem releváns, hogy mi van a facebook-on, simán lehet, hogy van valakije, csak még nem tart ott a dolog, hogy kitegyék. Vagy a pasi nincs is fent facebook-on, olyan is van. Másrészt az sem számít, hogy ez tényleg így van-e. A lényeg, hogy megkért, hogy hagyd békén, ezt kell tiszteletben tartani.
ma 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi korrekt válaszokat.

Igen, mindenképpen tiszteletben tartom a kérését, ez nem vitás a részemről. Csak gondoltam rákérdezek itt ki mit gondol a helyzetről.

Eddig mindenkinek ment a zöld a pipa!

ma 13:07
 5/9 anonim válasza:
100%
Szerintem is hazudott
ma 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ad.1. jól látod nem mindenki az Fb-n éli az életét. Sokaknak Fb profiljuk sincs, másoknak meg van, de egyáltalán nem használják (speciel én sem, csak arra, hogy néha 1-1 volt ismerőst, osztálytársat megkeressek, de van összesen kb. 10 ismerősöm, sosem posztolok, sosem írok, sosem szívecskézek kb. 2 havonta lépek be 5 percre).

ad.2. az #1-esnél a pont, tökmindegy van-e vagy sincs párja, egyértelműen közölte NEM akar tőled semmit!

ad.3. ha nincs párja az még nyomatékosabb kérés az irányából, hogy hagyd békén! Ha csak bekamuzta akkor csak azért tette hogy hagyd békén és szállj le róla.

ma 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vőlegényem van, de sem a kapcsolati státuszom nincs kiírva, sem közös képünk nincs kitéve. Régebben én is kipakoltam minden xarságot, de leszoktam róla. A számomra fontos emberek így is tisztában vannak mindennel, a többieknek meg semmi közük hozzá.

Az exed is rájött erre valószínűleg, felnőtt ahhoz, hogy ne pakoljon ki mindent a közösségi médiában.

Szerintem lépj tovább, felejtsd el. És mindenek előtt tartsd tiszteletben a kérését, ne zaklasd hülye üzenetekkel, meg kiírásokkal.

ma 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja szakítottatok. Ha rögtön a szakítás másnapján már új pasija volt, az még mindig csak egy egy hónapos kapcsolat, járogatás, ismerkedés, bőven nincs abban a szakaszban, hogy ezt ország világ elé kitegye. Ha meg csak 1 hete, vagy akár annyi se, találkozgatnak, akkor még inkább nem. Viszont ettől függetlenül elég hamar meg tud fojtani egy ismerkedést, ha a másik azt látja, hogy még írogat az ex-el, így jobbnak látta ezt veled rövidre zárni.
ma 13:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezúttal is mindenki válaszát, ahogyan azt is, hogy mindenki korrekten és kulturáltan válaszolt.

Az teljesen biztos, hogy tiszteletben tartom a kérését, és nem írok neki többet, ez természetes dolog.

Próbálok továbblépni, persze időbe fog telni, de el fogok jutni odáig, ha van új kapcsolata ha nincs.

Mindenkinek ment most is a zöld pipa!

ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!