Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves mindenki! szeretném megosztani a történetemet...egy jól működő párkapcsolatban éltem ( vagyis szerintem jól működő) ,de körülbelül két hete szakított velem a vőlegényem Valaki járt már hasonló cipőben? Nem tudom mi történhetett..?!
A történet lényege ,hogy volt egy kapcsolatom két és fél évet voltunk együtt,teljesen idilli volt,néha volt egy két vitánk,nekem a testi kontaktussal mértékével volt problémám de egy idő utan ezt ratudtam arra hogy valószínűleg más igényeinek vannak...ez az egész két hónappal a lánykérés után történ,kb két héttel ezelőtt.
Nagyon furcsán kezdett viselkedni velem a párom,teljesen rideg volt ,rám sem nézett,hozzám sem ért..ez körülbelül 3 hétig tartott. Próbáltam nem magamra venni több kevesebb sikerrel és kérdeztem többször hogy mi a baj..de a válasza mindig az volt hogy semmi baja ,csak egyedül szeretne lenni,faradt.Próbáltam neki teret adni a lakáson belül átmentem másik szobába stb,kedveskedni de olyankor meg jött utánam...
Mielőtt szakított aznap reggel össze vitatkoztunk,mert már nem bírtam tovább a közönyet.Elment autóval azt mondta nyugodjak meg mire visszajön.visszajott és szakított semmitmondó indokkal.
Hogy O egyedül szeretne lenni,nem biztos abban hogy szüksége van párkapcsolatra,de ne hibaztassam magam ez nem miattam van,nem velem van a probléma hanem vele..ezután otthagyott és se nem írt se nem keresett. Már a baba projekten is rajta voltunk...Azt hittem hogy ez valami átmeneti kiakadas nála..de nem.azota is tartja magát az elmondottakhoz hogy szerinte O önző egy kapcsolathoz és inkább most teszi ezt meg mint az esküvő előtt pár héttel,jó neki egyedül.ahhoz képest hogy egyedül szeretne lenni letiltott minden közösségi médiás oldalon engem a barátaimat és a családom első dolga volt letörölni minden közös dolgunkat és azóta folyamatosan magáról posztol..épp hogy a figyelmet hívja felfelé magára.azota beszéltünk már és pár nappal ezutan azt mondta hogy abszolút nem hiányzom neki és olyan mintha sosem laktam volna vele.
Én nem értem az egészet és azt sem ha valakit "szerettél" hogy tudod egyik napról a másikra eldobni

Nos, ez itt porhintés a javából.
A kapcsolatotoknak már jóval korábban vége volt,
csak nem tudtál róla.
A mindennapjaitok milyenek voltak?
Volt alapvető nézőpont eltérésetek?
Nem különösebben voltak.
A mindennapjaink csendesek voltak,én elmentem dolgozni,O is elment
Délután főztem ,csináltam a dolgomat.
O legfőképp pihent...én ezt néha sérelmeztem,mert nem értettem hogy állhat valakinek ennyiből a napja..
Hétvégente legfőképp otthon voltunk szintén.. én elmentem a családomnal főleg mikor dolgozott,de volt hogy amúgyis aztán vagy jött velem vagy sem ahogyan kedve volt.
Közös programoknak én nem lettem volna elrontja,nem egy otthon ülős típus vagyok
Igen valószínűleg....de nem értem miért nem mondott semmit, akkor lehetett volna talán változtatni.
Meg miért kérte meg a kezem...nem értem egyszerűen..erre azt mondta hogy azt hitte ezáltal jobb lesz

A legtöbben ilyenkor még egy gyereket is összehoznak, szóval én örülnék, ho még ezelőtt kiderült.
Ő az ismerkedés idejében is ilyen volt?
Akkor sem nagyon volt közös programotok?
Miket csináltatok együtt?
Márh normál, napi tevékenységeket...
O a kapcsolatunk elején külföldi munkát folytattott..volt hogy egy hónapban egyszer találkoztunk ,aztán másfél évvel később munkát váltott értem,mert nehéz volt úgy..aztán osszekoltoztunk és most ez van.
Erre is gondoltam hogy nem feküdt neki a moskuskerek...mert évekig azt csinálta.
Hát akkor több mindent csináltunk és mentünk együtt mikor ritkábban találkoztunk.barhova.

Itthon nem votl depressziós, voltak anyagi gondjaitok?
Előtte sokat élt egyedül?
Előttem is volt kapcsolata,de az végig úgy zajlott hogy külföldön dolgozott,ebből adódóan sokat volt egyedul persze.
Anyagi gondok nem voltak,most nyilván az esküvőre gyűjtöttünk az egy nagyobb kiadás lett volna..de abból is O akart nagyot..nem én,sőt magát az egészet

Szerencse a szerencsètlensègben az,hogy időben fèny derült erre.
Most mèg nem így látod nyilván,de valószínűleg jobban jàrtál így.

A kedvenc szakítódumám: nem veled van a baj, velem.
Ami egy kifogás arra, hogy valójában megmagyarázza mi is történt vele.
Talált másik nőt, vagy tényleg ráébredt arra, hogy ő nem akar családot alapítani?
Szerintem is örülj, hogy még időben kiderült.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!