Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik szerintetek hosszú távon,hogy több éves együttlét,illetve együttélés után szakítottunk,de továbbra is jóban maradnánk? Volt hasonló helyzetben itt bárki? Mik voltak a tapszatalatai?
Attól függ, hogy hogyan szakítotok. Ha pl szépen kihűl egy kapcsolat, megbeszélitek, hogy vége, szépen korrekten lezárjátok, nem megy a garasoskodás meg a hánytorgatás, hanem csak az "igazán egyikünk sem hibás" eset áll fenn, akkor létezik ilyen.
De ha valaki félrekúr, személy szerint még akkor is kivágom az életemből, ha csak egy barátom volt előtte. 😂
Igen.de ehhez kell intelligencia is.
Nekem van olyan exem aki szakitas utan ia azinte csaladtag azinten van, tanacsot ad, bajban szamithatok ra es forditva, de nem avatkozunk egymas maganeletebe.
Van viszont olyan exem is aki szakitas utan meg folyamat kompenzalni akar hogy ő sikeresebb jobb hamarabb van uj kapcsolata es ő jobb (aztan azt elfelejti közölni h amigy szakitanak..)es allandoan a kepembe vágna valamit hencegni, mint vmi kisebbségi komplexusos.
Van olyan exem aki egy könnyu qrvanak hisz mai napig, mert a hulye a kapcsolat alatt sem hitte el hogy valoban szeretem es hű vagyok. Szakitas után is egy qrvanak nez.
Meg stb.
Valojában szakitas után mutatkozik meg legeslegjobban hogy kivel volt addig egyutt az ember lánya..
De ez pl netes ismerkedesnel meg elutasitas utan is latszik.
Vannak akiket ha randi utan elutasitok, hogy bunko paraszt lesz, más megsertodik, es irto elenyésző az a réteg aki szimplan csak tudomasul veszi es tiszteletben tartja a döntesem.
Sajnos pont ekkor szakitas/elutasitas utan mutatkozik meg mindenkiben a valodi onmaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!