Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen tényleg már kezdek kifutni az időből?
Figyelt kérdés
Eléggé úgy néz ki, vége lesz párommal a kapcsolatnak. Erre azt hallgatom otthon, hogy azért már lassan meg kéne állapodni, mert késő lesz stb. Tényleg ennyire para már a helyzet ennyi idősen, ha nincs meg a leendő férj? Az a baj ezzel totál lehúzzák az életkedvem is.. :( 25/l2021. jún. 11. 19:35
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem. En 25 evesen szultem pl. Imadom, szeretem, de meg varhattam volna vele. Ra ersz a 30-as eveid elejen elkezdeni foglalkozni a csalad alapitassal. Meg elj inkabb egy kicsit.😎
3/14 A kérdező kommentje:
Én örülnék ha 2-3 éven belül lenne családom, de sajnos párommal nagyon úgy tűnik hogy túl sok az ellentét (másfél éves kapcsolat), nem igazán tudjuk megoldani. Kezdem reménytelennek látni a helyzetet:( Ő amúgy nem akar szakítani ez is elbizonytalanít.. Hogy mi a jobb, ha vele maradok, vagy ha szétmegyünk aztán kezdődik előről a sok értelmetlen randi később..
2021. jún. 11. 19:47
4/14 anonim válasza:
Nagy butaság 25 évesen benne ragadni egy rossz kapcsolatba és gyereket szülni. szerinted jó buli lesz 3o évesen elvált anyának lenni?
5/14 anonim válasza:
Nem kell sietni,nem hajt a tatár,nekem anyum egyik tesómat 31 évesen szülte, engem 32 évesen szült, másik tesómat 38 évesen szülte, mindenki egészséges.
6/14 A kérdező kommentje:
Hat lehetne sokkal rosszabb is, nem olyan vészes, pont emiatt nehéz... Hogy érzem hogy nem stimmel de nem is az, hogy hűha de szar az egész. Ez a langyos víz. Viszont tudom hogy hosszu tavon meg ez sem jó...
2021. jún. 11. 19:57
7/14 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott, ha nem őt keresed és nem vagy boldog. Nyilván rengeteg lehetőséged van még 25 évesen, 1,5 év még nem olyan hosszú idő.
8/14 Noren1989 válasza:
Igen, màr végrendelkezned kéne, macskàkat venni!!!
Ugyanitt kiscicàk elvihetők, hajdú bojlerrel!
9/14 anonim válasza:
Nézd úgy mondom, hogy nem vagy elkésve, de nyilván jó, ha komolyan veszed a dolgot és van benned egy picike aggódás, mert így nem az lesz, hogy végigbulizod/dolgozod a következő 10 évedet és 35 évesen kezdesz kapkodni. Nem vagy elkésve, de mivel gyereket sem egyik napról a másikra vállal az ember, ha megismered a leendő gyerekeid apját, ezért nyilván tudatosabban kell keresni. Például nem tudom vettél-e észre magadon valamit, hogy néha rosszul választasz pasik terén, pl olyan fajta férfiakhoz vonzódsz, akikhez nem kellene (pl pszichológiai okokból), stb. Ezeket ha vannak még jobb lenne most kiküszöbölni, minthogy egész életedben végig kísérjenek.
10/14 anonim válasza:
Másfél év után nagyon korai házasodni. Egyik kollégám 8 év (ebben benne volt a jegyben járás is) után ment szét a párjával közvetlenül az esküvő előtt. Az ilyen pár év után házasodunk történetek gyakran végződnek megcsalással, válással.
Másrészt az sem szerencsés, hogy azért akarok megházasodni, mert leszólnak a rokonok. Ez megint az a szitu, amikor az ember enged a nyomásnak, gyorsan megházasodik valakivel, majd x idő múlva megromlik a házasság, jön a válás és a velejáró dolgok.
Ha 30 fölött házasodik meg az ember, akkor sincs veszve semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!