Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal szerintetek van remèny? Tènyleg nem szeret már szerintetek? Kicsit hosszú lett
Egy èvet voltunk együtt nálam lakott. Saját lakásom van hitellel. Annyit kèrtem ha ideköltözik akkor fizesse ő a rezsit +a kaja. Ez jól is ment míg neki a kocsijában kb majdnem minden tönkrement.
Heti fizut kap,nem tudott így rá fèlre tenni. Èn csinálom a jogsit ès vettem autót h használja akkor addig ,mert relatív nekem " tök mindegy" mikor veszem mert jogsi után úgyis kell. Kb 3 hétig ment vele.Elköltözött mert azt mondta nem szeret úgy,de közben mondta h a pènz miatt ő ezt már nem bírja. Mondtam neki h ha tènyleg csak a pènz a gond akkor nem kell fizessen semmit èn vele akarok lenni, mert szeretem.
A sok feszültsèg miatt kevés volt a szex, amit bánok h nem másztam rá csak láttam h fáradt meg nyűgös biztos nincs kedve, erre azt mondta h de ahhoz sose fáradt ( kb 2 perc alatt bealszik ha lefekszik)
Èn megígértem neki, hogy bèkèn hagyom nem is írtam,de mindennap órákat sírok, mert borzasztóan hiányzik és ez csakis az én hibám, és megèrdemeltem.
Szerintem ő nagyon kényelmes életet élt, ez volt számára a legjobb melletted.
ÉS ezért benyögte párszor, hogy te vagy élete szerelme, a mindene a szíve csücske, a nyugalomért azért, hogy nincsenek végül is fontos feladatai azért megérte neki.
Vehetjük úgy, hogy csak kihasznált másképp.
"Annyit kèrtem ha ideköltözik akkor fizesse ő a rezsit +a kaja. "
Ezt úgy èrted, hogy az egèszet? Vagy csak a rá eső rèszèt (felèt)?
Az egészet mivel a rezsi össz 40 ezer + a kaja ez változó.
Én fizettem a saját dolgaimat lakáshitel bérlet stb.
"Ha kihasználni akart volna mèg itt lenne." ....aranyom..már túl van azon.
Ő továbblépet éli boldogan az életét és nem érdekli te mit teszel mert neki jó.
Neked is ezt kéne.
De gyenge vagy és te még hónapokig pityeregni fogsz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!