Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal szerintetek van remèny? Tènyleg nem szeret már szerintetek? Kicsit hosszú lett
Egy èvet voltunk együtt nálam lakott. Saját lakásom van hitellel. Annyit kèrtem ha ideköltözik akkor fizesse ő a rezsit +a kaja. Ez jól is ment míg neki a kocsijában kb majdnem minden tönkrement.
Heti fizut kap,nem tudott így rá fèlre tenni. Èn csinálom a jogsit ès vettem autót h használja akkor addig ,mert relatív nekem " tök mindegy" mikor veszem mert jogsi után úgyis kell. Kb 3 hétig ment vele.Elköltözött mert azt mondta nem szeret úgy,de közben mondta h a pènz miatt ő ezt már nem bírja. Mondtam neki h ha tènyleg csak a pènz a gond akkor nem kell fizessen semmit èn vele akarok lenni, mert szeretem.
A sok feszültsèg miatt kevés volt a szex, amit bánok h nem másztam rá csak láttam h fáradt meg nyűgös biztos nincs kedve, erre azt mondta h de ahhoz sose fáradt ( kb 2 perc alatt bealszik ha lefekszik)
Èn megígértem neki, hogy bèkèn hagyom nem is írtam,de mindennap órákat sírok, mert borzasztóan hiányzik és ez csakis az én hibám, és megèrdemeltem.
Mindegy mennyi a rezsi, ez így szerintem nem igazán volt fer. Tulajdonkèppen ő fizette a teljes megèlhetèseteket, te meg csak a saját dolgaid. Mindezt azèrt, mert fedelet adtál a feje fölè...Ez hol fer? Mintha búrkoltan albèrleti díjat szedtèl volna tőle.
A hitelt meg ne keverd bele, neki ahhoz semmi köze. A te lakásod, a te tulajdonod lesz majd ha kifizetted.
Ne keverjük bele. De az nem számít, hogy én azért vettem autót, hogy ő tudjon bejárni dolgozni. Plusz adtam neki pénzt ha kért és egy évből 8hónapot nem is fizetett semmit csak a kaját.
Ha szólt volna hogy gondja van akkor nem kellett volna neki semmit fizetni.
Én nem gondolnám azt magamról, hogx direktbe én kihasználtam volna, mert volt egy megállapodásunk. Ha albérletbe laknánk is közösbe menne minden. Két havonta meg 3 havonta jött a víz meg a villany ami kb 2000 ft meg 5 ezer most komolyan?
Én szeretem mert ő az életem és ha azt mondaná, hogy igen úgy visszajönne, mert nincs pénze ezeket fizetni akkor jöjjön, mert nem a pénze kell hanem ő!
Számlák előtte meg utána is belesznek fizetve.
Ja és én is a párom lakásában élek. Közösen fizetjük a kaját, rezsit, nem megfelezve, hanem mikor kinek mennyi pénze van.
Ha pl. egyikünk elveszti a munkáját akkor a másikunk mellé áll és többet vállal. Nem a lakhatásért fizetek.
"Ne keverjük bele. De az nem számít, hogy én azért vettem autót, hogy ő tudjon bejárni dolgozni. Plusz adtam neki pénzt ha kért és egy évből 8hónapot nem is fizetett semmit csak a kaját."
Nem èrtem a hőbörgèsed, morzsákat szórták el, mi meg legyünk gondolatokvasók.
Amúgy meg nem azèrt ne keverd a dolgokat. Nem azèrt vettèl autót,hogy ő járhasson dolgozni, hanem magadnak vetted, max előrèbb hoztad a vásárlást. Az meg hogy csak a kaját fizette, nem kevès. Pont az a nagyobb kiadás, az ètkezèsre meg a bevásárlasikra megy el a legtöbb pènz. Ráadásul a ti esetetekben a rezsi is igen alacsony, pont azt szajkóztad.
Amúgy meg kommunikáció. Nem az a megoldás, hogy fizessen mindent, vagy pedig semmit, csak maradjon. Meg kellene beszèlni kinek mi fèr bele, hogy lenne a legjobb, mi az ami működőkèpes. De nálatok valahogy nem működött a dolog. Ezen lenne èrdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!