Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Működik szerintetek hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik szerintetek hosszú távon,hogy több éves együttlét,illetve együttélés után szakítottunk,de továbbra is jóban maradnánk? Volt hasonló helyzetben itt bárki? Mik voltak a tapszatalatai?

Figyelt kérdés

2021. szept. 15. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez oda vezet, hogy szèp lassan fogtok egymástól elszakadni, és feleslegesen megy el rá az időtök.
2021. szept. 15. 10:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz tudni tovább lépni!

Addig nem fogsz új társat találni mert ő mindig ott lesz.

2021. szept. 15. 10:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát az ő elmondása szerint neki ő eddig sose tudta mi szeretne lenni, milyen céljai vannak az életében..szerinte csak stagnált hosszú ideje a kapcsolatunk és nem fejlődtünk. Szóval emiatt akarja azt,hogy most mindketten magunkra koncentráljunk és ha úgy van akkor majd az élet úgyis összehoz minket...nem tudom lesz e ebből valami még :( Én nagyon szeretném,de tudom ehhez ketten kellenénk.
2021. szept. 15. 11:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

lol :)

ezt a kamu pocsék dumát :)

Nehogy már ezt bevedd és erre várjál. A legszebb éveidet fogod elb**aszni.

2021. szept. 15. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha stagnál a kapcsolat, együtt kellene építeni. Nem külön - külön. De mindegy, ez a részéről már sajnos halott.
2021. szept. 15. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járok. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy miközben ő magára koncentrál és látod, hogy kezd boldog lenni (nélküled), addig te emészted magad. Én úgy hogy érzek iránta sosem tudnék a barátja lenni. A helyedben lezárnám, hiába fáj.
2021. szept. 15. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld ezt, te fogod a rövidebbet húzni. Reménykedsz, hogy több lesz, amíg ő szépen talál valakit maga mellé.
2021. szept. 15. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

5 éve szakítottunk az első párommal. 7 éves kapcsolat volt.

Jóban vagyunk. Ritkán beszélünk és akkor is keveset, de ha baj van számíthatunk egymásra. Csak annyi, hogy szerelemre nem voltunk a legjobbak együtt.

2021. szept. 16. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a magára akar koncentrálni nagyon rossz kifogás arra hogy egyszerűen csak nem szerelmes beléd.

Nem véletlenül kell szerintem szakítás után az egyik félnek jobbra a másiknak balra menni. Barátság nem lesz soha mert az egyik mindig fog érezni valamit. Haverság lehet, néha ehhez is idő kell, de ugyanúgy összejárni nem fogtok tudni mint a barátok. Ez van, ez a szakítás. Lépj tovább.

2021. szept. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!