Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást a párommal, mégis külön ment. Jártatok hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg?
Sziasztok. Először is hadd jegyezzem meg én nem kérek a Káposztás szöveg ből a végső elkeseredésemben írok ide bármiféle tanácsot megjegyzést meghallgatok.
Röviden és tömören a hat éves kapcsolatunk nem volt felhőtlen voltak vitáink nagyobb kisebb ek az utóbbi időben főleg apróságok a jelentéktelen dolgokon is össze tudtunk veszni viszont közel sem volt akkora vonzata mint egy nagyobb vitának általában hamar megbeszéltük a legutóbbi ilyen alkalom valószínűleg túl sok volt neki azt mondta nagyon szeret de összepakol és elmegy mert nem tud így boldog lenni De főként az volt a problémája hogy szerinte én így nem vagyok boldog és nem tud Őszintén megölelni megpuszilni hasonló dolgok viszont ezzel engem akart óvni elmondása szerint hogy ebből tanuljunk mindketten ezzel az egésszel csak az a probléma hogy én nagyon szeretem őt és nagyon boldog voltam ebben a kapcsolatban hisz minden kapcsolatban vannak problémák És azért vagyunk hogy megoldjuk őket én nekem nagyon jó érzés volt hogy volt kihez hazajönni hogy volt aki törődött velem és aki szeretet amit kihangsúlyozott akkor is mikor elment valamint azt állította hogy én mindent megadtam neki nem velem van a baj nekem ez bőven elég volt és megfelelő hogy a felhőket eltüntesse azt mondta hogy a jövőben van rá esély hogy együtt legyünk hisz nem ő írja történetet De nem szeretnék várni Mindenképp megszeretném beszélni vele és folytatni a kapcsolatot négy napja ment el mind a ketten szenvedünk ettől hisz szeretjük egymást van egy olyan érzésem hogy besokallt igazság szerint az lenne a kérdésem hogy szerintetek mi tegyek?Igazából annyira szeretem hogy amíg ő is állítja hogy szeret addig az elengedés nem opció számomra nem tartom magam szentnek én is sokat hibáztam úgy ahogy ő is épp ezért szeretném helyrehozni az egészet, szerintetek Mégis mennyi idő kell ahhoz hogy léphessek az ügyben egyenlőre ő nem akar beszélni velem én 20F ő 19L fiatalok vagyunk viszont ez a 6év jóban rosszban számomra mindennél többet jelent.
Ez egyszerűen gyerekes és szánalmas. Tegyük fel, újra összeálltok. Eleve egy felfújt nevetséges műbalhé volt az előző szakításotok is. Azóta mi változott? Ti? Miben, kidugtátok magatokat és öregebbek lettetek? Ugye érezzük, hogy ezzel az alappal ugyanaz lesz a vége, mint az első próbálkozásnak...
A kapcsolatotok a leírtak alapján azért ért véget, mert nem vagytok arra sem képesek, hogy hatékonyan kommunikáljatok. Ahelyett, hogy kidolgoztatok volna együtt egy haditervet, ha már annyira szeretitek egymást, fingtatok egyet és szét is mentetek. Gondolom valamelyikőtök fejében az a cukorhabos mese él, hogy egy ilyen helyzet a kapcsolat végét jelenti... Semmi önismeretetek nincs és egymást sem voltatok hajlandóak tisztességesen megismerni. Nyuszifül úgy érezte, hogy szorul a hurok, gondolom egy lusta szar volt eleve ahhoz, hogy ennél mélyebbre ásson, majd az egyszerűség kedvéért könnyes búcsút vett tőled. Miből gondolod, hogy legközelebb nem ez lesz? Az élet általában csak egyre nehezedik, ha képtelenek vagytok együtt küzdeni, tök fölösleges összejönni. Minek, hogy néhány hónap múlva megint frissítsétek az ismerőseitek tudását arról, hogy már megint ne várják a párod a következő vendégségbe? Jaj nemár, ez 15 évesen még vicces, de felnőtt fejjel jó lenne kevésbé labilisnak és hirtelennek lenni. Egyszerűen nem érzitek a súlyát a szakításnak, amit más akkor tesz csak meg, ha az ezredik próbálkozás is kudarcba fulladt a szerelméért vagy pedig ha olyan dolog történt, ami elvágta az egész érzést egycsapásra.
Aki ilyen miatt szakít, az gyakorlatilag otthagy a szarban. Először az ellenfél kapujában áll, aztán inkább lelécel ahelyett, hogy veled maradna küzdeni a közös érdeketekért, a közös érzelmeitekért. Otthagy szépen, kivárja amíg megoldja magát a dolog(nem fogja), aztán visszajön learatni a kapcsolat gyümölcseit, mikor már nincs vele munka. Basznám ki, mint a macskát szarni, ha vissza akarna jönni. NA AZ lenne a tanulólecke arról, hogy akivel számolni akarsz a jövőben, azt egyszerűen nem hagyod ott a szarban, amit te is csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!