Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kedves mindenki! szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves mindenki! szeretném megosztani a történetemet...egy jól működő párkapcsolatban éltem ( vagyis szerintem jól működő) ,de körülbelül két hete szakított velem a vőlegényem Valaki járt már hasonló cipőben? Nem tudom mi történhetett..?!

Figyelt kérdés

A történet lényege ,hogy volt egy kapcsolatom két és fél évet voltunk együtt,teljesen idilli volt,néha volt egy két vitánk,nekem a testi kontaktussal mértékével volt problémám de egy idő utan ezt ratudtam arra hogy valószínűleg más igényeinek vannak...ez az egész két hónappal a lánykérés után történ,kb két héttel ezelőtt.

Nagyon furcsán kezdett viselkedni velem a párom,teljesen rideg volt ,rám sem nézett,hozzám sem ért..ez körülbelül 3 hétig tartott. Próbáltam nem magamra venni több kevesebb sikerrel és kérdeztem többször hogy mi a baj..de a válasza mindig az volt hogy semmi baja ,csak egyedül szeretne lenni,faradt.Próbáltam neki teret adni a lakáson belül átmentem másik szobába stb,kedveskedni de olyankor meg jött utánam...

Mielőtt szakított aznap reggel össze vitatkoztunk,mert már nem bírtam tovább a közönyet.Elment autóval azt mondta nyugodjak meg mire visszajön.visszajott és szakított semmitmondó indokkal.

Hogy O egyedül szeretne lenni,nem biztos abban hogy szüksége van párkapcsolatra,de ne hibaztassam magam ez nem miattam van,nem velem van a probléma hanem vele..ezután otthagyott és se nem írt se nem keresett. Már a baba projekten is rajta voltunk...Azt hittem hogy ez valami átmeneti kiakadas nála..de nem.azota is tartja magát az elmondottakhoz hogy szerinte O önző egy kapcsolathoz és inkább most teszi ezt meg mint az esküvő előtt pár héttel,jó neki egyedül.ahhoz képest hogy egyedül szeretne lenni letiltott minden közösségi médiás oldalon engem a barátaimat és a családom első dolga volt letörölni minden közös dolgunkat és azóta folyamatosan magáról posztol..épp hogy a figyelmet hívja felfelé magára.azota beszéltünk már és pár nappal ezutan azt mondta hogy abszolút nem hiányzom neki és olyan mintha sosem laktam volna vele.

Én nem értem az egészet és azt sem ha valakit "szerettél" hogy tudod egyik napról a másikra eldobni

tegnap 09:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a párkapcsolat csak szerinted működött jól. :(

Én ezzel a történettel arra gyanakodnék, hogy egy másik nő van a dologban, akkor szoktak "hirtelen" elhidegülni.

Kitartást!

Bármi is a magyarázat, egy nagy gyökérként viselkedett veled. És tényleg jobb így, mintha házasság után derül ki... Pláne ha az igényeitek is eltérőek.

tegnap 11:46
 12/31 A kérdező kommentje:

Nemtudom mi történt...de aki egyedül szeretne lenni az nem abból áll ki naponta hogy a közösségi médiában posztolja magát és tudatja mindenkivel hogy hahó itt vagyok újból.

Számomra érthetetlen hogy valaki hogy tudja kirakni az életéből egyik percről a másikat aki addig élete szerelme volt...

tegnap 11:46
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem voltál élete szerelme, csak azt hitted... :(

Majd lesz itt még sírás neki, de nem szabad visszaengedni.

tegnap 11:47
 14/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta az voltam..de nemtud mit tenni elmúlt az érzés...
tegnap 11:52
 15/31 A kérdező kommentje:

És ezért hihetetlen mert a környezetünkben is mindenki megrökönyödöttes csak kapkodja a fejét... látták hogy bánik velem.

Mindig szépen kedvesen szólt hozzám és viselkedett velem

Számomra az hogy kitegyek valakit ilyen formában az életemből akkor történhetne meg hogyha valami óriási bűnt követett volna ellenem(pl megcsalás)

tegnap 12:02
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te csak akkor tettél volna így, de ő nem te vagy. Neki ez belefért, valószínűleg tényleg nem szeretett már a vége felé, vagy lehet sohasem igazán. Mondani bármit lehet. Szomorkodd ki magad, aztán próbálj meg túllépni, hidd el, találni fogsz nála sokkal jobbat is, akinek tényleg te leszel az igazi
tegnap 12:13
 17/31 A kérdező kommentje:
De itt semmi nagy volumenű dolog nem történt,meg csak komolyabb vita se volt köztünk eddig.( Mármint hogy ne beszéljünk napokat,vagy hogy elküldtük volna egymást melegebb éghajlatra)
tegnap 12:13
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem fogod fel, hogy ahhoz, hogy a másik kiszeressen belőled nem kell túl sok, vagy túl komoly vita, veszekedés. Elmúlt a szerelem és azért szakított veled. Magára akarta erőltetni, hogy hátha visszatér, hátha elég neki a langyos víz, de nem volt az. Lehet hamarosan mással jön össze, talán csak szexelni fog össze-vissza. Attól még egy darabig szerethetett téged, de az élete szerelme nem vagy ha elhagyott. El kell fogadni, sőt inkább hálásnak lenni, hogy tovább nem húzta az időd.
tegnap 12:17
 19/31 A kérdező kommentje:

Volt szerencsém beszélni néhány rokonaval és barátjával ..de nekik sem mondott semmi különöset,nem nyílt meg...csak annyi hogy elmúlt az érzés

Nagyon nehéz ez számomra,mert magamban keresem a hibát

tegnap 12:20
 20/31 anonim ***** válasza:
58%
Vagy sosem szeretett, és csak szerinted volt idilli, vagy érzelmi fogyatékos a volt embered.
tegnap 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!