Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Voltatok hasonló helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok hasonló helyzetben egy hosszú párkapcsolat után?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 év után elváltak útjaink, egyszerűen elmúlt az érzés, és így láttuk jobbnak...Azóta teljesen elvesztettem önmagam.

Előtte sok "barátom" volt, akikkel jártunk bulizni, szórakozni, viszont ők eltűntek az évek során.

Jelenleg teljesen egyedül érzem magam, még napközben nem is, mivel ott a munka, viszont ezek a téli esték valami iszonyat hosszúak és magányosak.

Elmennék én most is szórakozni, viszont már nincs kivel.

A társkeresést most mellőzöm, mert nem érzem azt, hogy készen állok rá!

tegnap 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem sulik végével lett ilyen.

Szoval parkapcsolat elott sincsenek barátok meg szórakozás.

tegnap 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
At a jo szakitas,amikor boldog vagy,h megszabadultal tole.
tegnap 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed fel a barátaid? Amúgy nem érdemes a barátaid teljes mértékben hanyagolni egy kapcsolatban. Teljesedj ki addig máshol
tegnap 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert időközben felnőttünk, valakinek azóta családja lett, többen meg kimentek külföldre dolgozni.
tegnap 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Azért nem, mert ápolom a barátságaimat, nem hanyagolom el őket párkapcsolatban sem. Nincs sok közeli barátnőm, de akik vannak, azokkal 10+ éve jóban vagyok, iskolás korunk óta. Sokan leszarnak mindenki mást, mert kapcsolatban vannak, aztán utólag meglepődnek. Valakit csak meg tudsz keresni. Ha pedig nem, akkor újra nyitni kell a világ felé. Eljárni valahova, valami hobbid csak van, valami biztos érdekel.
tegnap 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert nekem mind a két igaz barátom akkor tűnt el,amikor párkapcsolata lett. Onnantól kezdve sosem értek rá, nemhogy személyesen de telefonon sem tudtunk néha beszélgetni. És láss csodát,amikor a nagy lamúr elmúlt vagy szakított, egyből tudta hol keressen, szinte már másnap.

De én egy ritka gonosz ember vagyok, ha engem letojnak,akkor már nem tudok barátként nézni senkire. Rájuk sem tudtam, amin még ők voltak besértődve.

Nincs barátom, talán rossz...De olyan ember, aki nem ápolja a barátságot a párja miatt, azt nem tudom elfogadni sem pedig megbecsülni.

Volt ,hogy velem is szakított valaki,aki a párom volt és nem állt senki mellém, sem barát,sem senki. Még csak kibeszélni sem tudtam. És élek,megvagyok, egyedül álltam fel a földről. Hobbi és sok mozgás,utazás segített .Pedig egyedül voltam és vagyok, évek óta.

ma 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!