Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy Karácsony előtti héten majdnem a szakítás szélén voltatok a párotokkal? Szakítottatok vagy tovább folytattátok? Meddig?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 18:25
1/10 anonim válasza:
Igen, szakitottunk is. A Karacsonyi ajandekat meg odaadtam masnak.
2/10 anonim válasza:
Igazából nem voltam még ilyen helyzetben,de ha ilyesmi mégis előfordulna,inkább idejében zárnám le a dolgot,akkor is,ha utána egyedül kéne ünnepelnem.Nyilván fájdalmas dolog,de ajándékba ezt kapni még inkább az volna.
3/10 anonim válasza:
Velem 1 hete szakitott baratom , 2 honap utan , azzal hogy neki ez tovabb nem megy mert megis az elozo baratnojet szereti ...
4/10 Kittycica94 válasza:
3év után karácsony előtt 1 héttel szakítottunk...
5/10 Littlechef válasza:
Gratulálok mindenkinek! :(
És akkor beállok a sorba. 6 év után tegnap mi is szétmentünk, pedig a hónap elején még volt egy kicsike esély a folytatásra/újrakezdésre. Egyelőre fel se tudom fogni a dolgot.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta, hogy nem bírja már, ne folytassuk. De, hogy fogadjam el ha múlthéten még tervezgettünk? Terveztük a jövőnket. Kivan már idegileg, én is. Nem eszünk 2 napja, de ezzel csak rosszabb lesz. Valamivel több, mint 4 éve vagyunk együtt.
2013. dec. 21. 15:15
7/10 anonim válasza:
Ez a maga szomorú módján "fura" ..... velem másfél év után szakított a barátnőm ma délután szóval.... tegnapelőtt még boldogan ölelt ma pedig egy álom miatt irogatott az exével és kiderült hogy az mennyire megváltozott és hogy ő mennyire szereti még mindig a srácot ....
8/10 anonim válasza:
velem s egy pár napja szakított csak szeptemberben találkoztunk,tökéletesnek tűnt mi is terveztünk mindent a karácsonytól kezdve a jövőévet költözéseket vagy közös munkavállalásokat,vállalkozást,ja és tegnap előtt még megához szorított ma már látni sem akar
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, hasonló nálunk is a szitu. Bár mi annyiban maradtunk, hogy majd keressük egymást Karácsony után mert nem tudtunk mindent megbeszélni, ő (férfi) is zaklatott volt akkor, de mikor elmondta a dolgokat láttam, hogy meg könnyebbült. Csak nehéz mert tudom még szeret és én is, de közben más dolgok is vannak :(
2013. dec. 24. 08:03
10/10 Littlechef válasza:
Úgy gondolom ha szeretitek egymást (épp most írtad), és tényleg ért annyit a kapcsolatotok, mindenképp adjatok magatoknak egy esélyt. Ha még tudtok beszélgetni, semmi nincs veszve.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!