Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik ti egy szakítás után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti egy szakítás után, ha ti szakítottatok akkor le vagytok törve?

Figyelt kérdés
Az én exem,szenved szó szerint!De vissza jönni se akar hozzám.Holott Ő szakított velem,azzal hogy már nem szeret!Még is ki van..
2013. márc. 9. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 2 hete szakítottam a barátnőmmel egyáltalán nem érdekel egyenesen leszarom :D
2013. márc. 9. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Van ez így. Se veled, se nélküled.
2013. márc. 9. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
én lépek a következőre
2013. márc. 9. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon letörve még sosem voltam ilyen miatt, sőt, volt, hogy megkönnyebbültem egy-egy szakítás után, úgyhogy én még szerencsére nem tapasztaltam meg ezt a szenvedős, vonyítós szakítás utáni érzést. 23/F
2013. márc. 9. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, 3 hete szakított velem barátnőm, mert van egy mentális problémája, ami miatt teljesen új ember lett. Azt hittem nem élem túl, de amikor rájöttem hogy szakítás előtt pár nappal nála aludt az egyik régi barátom, akkor gyűlöleté alakult a dolog, és másnap elmentem a moriba, megismertem egy lányt és lefeküdtem vele. azóta nem nagyon érdekel :)
2013. márc. 9. 22:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ilyen!Teljesen elzárkózik attól,hogy megbeszéljük ezt az egészet!De vissza hallom hogy mennyire ki van :(
2013. márc. 9. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Bele tudom képzelni magam a helyében, majdnem voltam már hasonló cipőben. Rettentő mód szeretem a barátnőmet, de amikor az agyamat és nem a szívemet használom, akkor úgy érzem szakítanom kéne, mert vannak olyan dolgok, amik miatt nem hiszem, hogy sok év múlva is működne a kapcsolat. Egyszer már majdnem szakítottam, de képtelen voltam megtenni. A barátod most belső harcot vív, a szív az ész ellen...
2013. márc. 9. 23:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Miénk is nagy szerelem volt/vagy az!Elmondása alapján ennyire sosem szeretett még senkit sem!Ezért nem is értettem azt az érvét,hogy már nem szeret!Mert érzem,és tudom hogy nagyon is szeret!Még is el lök magától :( S fogalmam sincs mit kéne ahhoz tennem,hogy vissza jöjjön.Iszonyatosan hiányzik,nagyon szenvedek az miatt h Ő nincs :(
2013. márc. 9. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:

az attól függ milyen volt a kapcsolat, na meg a leány

17 évesen én az 1. szerelmemért fél évig tepertem, majd rájött, hogy milyen boldoggá teszem és "összejöttünk", de kb 1 hónapig tartott a "komoly" kapcsolatunk, a gond az volt, hogy keveset láttam, csak hétvégente, és mivel komolyan szerelmes voltam és az 1. volt, ezért elég nyálas is voltam, ez sokszor nem vezet jóra, túlságosan kiéheztettem a szerelemre miközben távol voltam, túlzásba vittem a szenvedélyes írásokat, amiktől nagyon felizgattam

és szinte az 1. csávóval kavart aki tetszett neki rajtam kívül, majd ezt elmondta nekem, én meg összetörtem, úgy még ki nem voltam soha, nem is tudtam mi van velem, de ez később romantikussá és vonzóbbá tett egyes lányok szerint, volt 2 kapcsolatom utána, egyikbe se voltam szerelmes, és így nem is rendített meg a szakítás velük

20/F

2013. márc. 10. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:

ja egyébként ne haragudj, hogy elkalandoztam :D

a kérdésedre a válasz, ahogy már előbb is megírták

"A barátod most belső harcot vív, a szív az ész ellen..."

de.. na de..

a barátod konkrétan így akar téged büntetni, érzelmileg zsarol is ezzel, ami kicsit gyerekes lehet, mondjuk ha veled nem akarja tudatni, hogy mennyire szarul van, csak meg-meg hallod 1-2 embertől, mert te deríted ki, akkor már felnőttesebben viselkedik

de.. mindezek teljesen fölöslegesek, és átláthatóak, nyilván valamiért szakított veled, mert valamivel megbántottad, de nem kértél tőle bocsánatot, legalábbis nem úgy, ahogy ő szeretné

2 dolgot tehetsz, válassz

1. ha szereted, és szükséged van rá, de őszintén, akkor felkeresed és elmondod neki, hogy mennyire szereted, és megszerzed, arra van szüksége, hogy tudasd vele mennyire szükséged van rá, légy akaratos, rámenős

2. ha nem szereted már annyira mint anno, inkább csak sajnálod, akkor hagyd a fenébe, és had szenvedjen, ilyen az élet sajnos, de ezzel teszel neki szívességet, majd túl lesz rajta

2013. márc. 10. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!