Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti egy szakítás után, ha ti szakítottatok akkor le vagytok törve?
az attól függ milyen volt a kapcsolat, na meg a leány
17 évesen én az 1. szerelmemért fél évig tepertem, majd rájött, hogy milyen boldoggá teszem és "összejöttünk", de kb 1 hónapig tartott a "komoly" kapcsolatunk, a gond az volt, hogy keveset láttam, csak hétvégente, és mivel komolyan szerelmes voltam és az 1. volt, ezért elég nyálas is voltam, ez sokszor nem vezet jóra, túlságosan kiéheztettem a szerelemre miközben távol voltam, túlzásba vittem a szenvedélyes írásokat, amiktől nagyon felizgattam
és szinte az 1. csávóval kavart aki tetszett neki rajtam kívül, majd ezt elmondta nekem, én meg összetörtem, úgy még ki nem voltam soha, nem is tudtam mi van velem, de ez később romantikussá és vonzóbbá tett egyes lányok szerint, volt 2 kapcsolatom utána, egyikbe se voltam szerelmes, és így nem is rendített meg a szakítás velük
20/F
ja egyébként ne haragudj, hogy elkalandoztam :D
a kérdésedre a válasz, ahogy már előbb is megírták
"A barátod most belső harcot vív, a szív az ész ellen..."
de.. na de..
a barátod konkrétan így akar téged büntetni, érzelmileg zsarol is ezzel, ami kicsit gyerekes lehet, mondjuk ha veled nem akarja tudatni, hogy mennyire szarul van, csak meg-meg hallod 1-2 embertől, mert te deríted ki, akkor már felnőttesebben viselkedik
de.. mindezek teljesen fölöslegesek, és átláthatóak, nyilván valamiért szakított veled, mert valamivel megbántottad, de nem kértél tőle bocsánatot, legalábbis nem úgy, ahogy ő szeretné
2 dolgot tehetsz, válassz
1. ha szereted, és szükséged van rá, de őszintén, akkor felkeresed és elmondod neki, hogy mennyire szereted, és megszerzed, arra van szüksége, hogy tudasd vele mennyire szükséged van rá, légy akaratos, rámenős
2. ha nem szereted már annyira mint anno, inkább csak sajnálod, akkor hagyd a fenébe, és had szenvedjen, ilyen az élet sajnos, de ezzel teszel neki szívességet, majd túl lesz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!