Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti hogy viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti hogy viselkedtek szakítás után? (ha ti szakítottatok)

Figyelt kérdés

mert az én exem véleményen szerint nagyon undorítóan viselkedik. minden titkomat amit neki anno elmondtam szétkürtöli a közös baráti körünkben, de persze bizonyos részeket elferdít úgy h neki tetszen és én rosszabbul jöjjek ki belőle. (pl múltkor amit megtudtam h mit mondott az az volt h én egy szexmániás csaj vagyok és h mindig rámásztam és nem hagytam békén. az igazság ennek teljes ellentéte. nem tartom magam szexmániásnak és még kezdeményezni is nagyon ritkán kezdeményeztem.) és ehhez hasonló érdekességek. viszont én tényleg soha nem mondtam róla semmit így a háta mögött. se akkor mikor együtt voltunk, se azóta h szakítottunk. pedig én is "mesélhettem" volna h milyen az ágyba vagy a méreteiről pl. de soha semmi ilyet nem tettem :/

jah és majdnem 2 évig voltunk együtt.

én 18/L ő 19/F

2012. jún. 10. 13:11
 1/6 DiMalto ***** válasza:
0%
nőben is van aki így viselkedik,szakítás után.
2012. jún. 10. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
én azt elhiszem, de a kérdés nem erre vonatkozott bocsi
2012. jún. 10. 13:14
 3/6 DiMalto ***** válasza:
0%
meg van bocsátva!!! :/
2012. jún. 10. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Na az én exem is pont igy viselkedett szakítás után, még rosszabbul...
2012. jún. 15. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
engem barátnőm hagyott el 3 hónapja... azóta is totál kivagyok. szétszórt vagyok és az életem egy rakás szar nélküle. de minden nap beszélünk! és soha nem tennék olyat amivel megbántanám! várok rá, mert tudom, hogy ő az igazi!
2012. jún. 15. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Mért, mivan a méreteivel ?
2012. jún. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!