Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy miután szakítottatok a párotokkal, újra összejöttetek, és jobb volt mint azelőtt?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, egy ideig, aztán ugyanolyan lett és újra vége lett...

most nem vagyunk együtt csak "játszunk" és jobb ez az izé ami köztünk van mikor együtt voltunk, igaz fájdalmas is, mert nem ugyanazt érezzük a másik iránt

anyukám egyszer otthagyta apukámat mielőtt hozzáment, 25éve házasok

nagypapám 4x hagyta ott a nagymamámat mielőtt megkérte a kezét, lassan 50éve házasok

2012. ápr. 20. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy mondás: Felmelegítve a töltött káposzta....

Sajna voltam hasonló helyzetbe 1-2 hónapig minden nagyon szép és jó aztán romlik, romlik és elvesztegettünk az életünkből pár hónapot évet...

Persze vannak kivételek biztos.

2012. ápr. 20. 17:20
 3/9 anonim válasza:
100%

igen!

egyébként meg próbáljátok meg veszíteni már úgyse tudtok nagyon semmit ha újrapróbáljátok... néha pont hogy csak megerősíti a kapcsolatot az a rész is amikor nem voltatok együtt, így rájöttök hogy tényleg "nem bírtok egymás nélkül élni" és az az idő amig nem voltatok együtt bele olvad majd a kapcsolatba, mert az is a részévé válik, hogy hogyan befolyásolta azt! hajrá! (tanpasztalat ;))

2012. ápr. 20. 18:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Most szakítottam a párommal, nem is tudom komolyan gondoltam-e. Rájöttem, hogy hülye voltam mostanában, és folyton csak bántottam, most meg valószínűleg sír. Annyira sajnálom. De mégsem kérhetek tőle olyat, hogy felejtsük el. Nem egy játékszer ő. Hülye voltam, hogy tehettem ilyet.
2012. ápr. 20. 18:15
 5/9 anonim válasza:
igen volt, de csak egy hónapig bírtuk, utána megint vége lett...
2012. ápr. 20. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy teszünk olyanokat, amiket utólag már nem tartunk jó ötletnek.

Mi már másodszorra szakítottunk, mert nem bírja az elkötelezettséget. Kétszer éreztem azt hogy összetört a szívem, kétszer sírtam miatta nagyon. Mégis még most is szerelemes vagyok belé.

És az első szakításunk után 2hónapig nem voltunk együtt, de olyan volt minden mintha továbbra is járnánk... aztán 1hónapig dúlt a love, aztán 2 hónappal később vége lett újra... Most egy hónapja nem vagyunk együtt, de újfent mintha nem történt volna semmi azon kívül hogy nem tudják a haverjai hogy beszélünk és találkozgatunk.

s mellesleg szerintem nagyon kevés az olyan kapcsolat amiben nincs szakítás vagy szünet, és én is úgy vélem, hogy a külön töltött idő csak megerősíti a másikat abban, hogy mennyire is akarja, ha meg pont az ellenkezője lép fel, akkor nincs is értelme...

olyan pedig, h mit gondol hogy meggondoltad magad ne agyalj, ha akarod őt szerezd vissza!

mond meg neki hogy tévedtél, hogy hiba volt, és szeretnéd ha adna neked még egy esélyt és te bebizonyítod neki, hogy mennyire szereted

2012. ápr. 20. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi az ok, amiért szakítottál?
2012. ápr. 21. 01:41
 8/9 anonim ***** válasza:
velem most is ilyen helyzet van de nem jobb a helyzet egyáltalán. Az alapproblémák ugyanúgy visszajönnek. igen, nálam is megvolt ez az érzés mint nálad hogy nem volt tisztességes vele szemben, de emberből vagyunk. Csak akkor érdemes újrakezdeni, ha szereted. Ha nem, lépj tovább.
2012. ápr. 22. 22:32
 9/9 anonim válasza:
Velem volt. (BARÁTI kapcsolat)
2013. jan. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!