Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok olyan helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok olyan helyzetben nő-férfiak, mikor illattal csábítottatok el valakit?

Figyelt kérdés

Mi a vonzóbb a minöség vagy a mennyiség?

Vab akinél km-ről érezni van akinél csak ha elhalad melletted!

Személy szerint a szolídabb kiadású illatfelhőt tartom izgatónak a lányokon!

nov. 21. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: nem, de nem csak rajtam múlott. (F)

Kifejtve: történt egyszer, hogy egy parfümériában az eladó lány véleményét kértem ki, mivel volt egy kiszemeltem, akivel korban is nagyjából hasonlítottak és tudtam róla, hogy szereti az édes dolgokat, ahogyan én is. Gondoltam, akkor az illatom is lehetne olyasmi, bár addig nem preferáltam a fújkálósdit, ezért indulásnak a félhavi fizum nem akartam otthagyni a projektre. A csaj áradozott egy parfümről (Azzaro - The Most Wanted), hogy mennyire imádja, a párja is ezt fújja magára és tisztára megvadul tőle - nem kellett több, meggyőzött, mert látványosan beindult az üzlet közepén.

Az eredmény? Valószínűleg arra volt az aktuálisan legnagyobb jutalékuk, mert a találkozón a lány észre sem vette még ölelés/puszi közben sem az illatát, de aki megérezte rajtam is azt kérdezte, hogy "mi ez a szar"?! :D

Konklúzió: a saját illatod találd meg, érezd jól magad benne és ne adj mások véleményére - főképp értékesítőére, mert könnyen így járhatsz. Minden ember más és az igények is eltérőek.

Akit pedig ez érdekel: természetesen azóta sem vagyunk együtt szívem választottjával, ennek persze a parfüm csak egy mellékszála volt. :)

nov. 21. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha parfümre gondolunk, akkor a vanília beállítottságú illat, ami bejön egy nőn.

Más esetben érdekes, hogy volt egy ismerősöm, akiről kb.-ra meg tudtam állapítani, mikor mensizik, mert akkoriban érdekes illatot éreztem körülötte: nem volt rossz, csak szokatlan.

nov. 21. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nőként fel tudok izgulni egy jó illatra. Nem azokra, amiket km-ekről lehet érezni, de ahogy az 1-es írja, pl puszinál amikor köszönünk egymásnak és megcsap egy számomra vonzó illat akkor eléggé be tudok indulni. Persze ezt titkolom, különben túl könnyűvérűnek tűnnék. :)

Tini koromban egyébként olcsóbb kategóriából Straight - Red code parfümtől nagyon be tudtam indulni, bár azóta is nagyon tetszik ezaz illat egy férfin. :)

27N

nov. 22. 07:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak az ellenkezője történt, vagyis taszító hatással bírt rám, mikor egy pasin büdös parfüm volt, vagy túl sokat locsolt magára, vagy alapból büdös szaga volt valamiért.
nov. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!