Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznétek, ha szakításkor ilyet szólna a volt párotok - csak úgy, hogy 'nem csaltalak meg'?
Hát khösz, azthittem alap..
Kb ennyit.
Szoval ugy akar kiszállni hogy ő aztán feddhetetlen tiszta maradjon, meg a szent. Mintha köze se lett volna ahhoz, hogy tönkrement az egész, vagy ahhoz, hogy elhagy. Csak én lehettem sz.r. ő meg a rendes gentleman.
Kb ilyesmik kavarognának bennem.
Csak azért is mert nekem szinte az összes exem engem hord el járat le mindenkinek és rágalmaz. Erre valahogy mindegyik ügyel hogy szakitás után magukat mossák ki.
Mikozben eleve ők voltak a szemetek gyökerek meg aki nem szeret köcsög stb, és pont nem én.
De vmiért nekik über fontos hogy az összes közös ismink, családja meg az én családom is engem nézzen sz.rba ha szakítás van.
Mennyi ideje történt a szakítás? Hány évesek vagytok és milyen hosszú volt a kapcsolat?
Mi is összezörrenünk a párommal, de valahogy vissza tudom tartani attól, hogy megcsaljon. Pedig erősen nyomában van a nő, de még mindig ellenáll...
Ui: de mi nem vagyunk már fiatalok, ezért könnyebb megállni az összetartozásnál, hogy megmaradjunk egymásnak. (Hívő kapcsolat!) Ez is számít valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!