Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy szakításkor jöttél rá mit veszítettél?

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal, mert nagyon magányosnak éreztem magam mellette. Próbáltam felé kommunikálni az igényeimet, lehet nem mindig volt egyértelmű, de aztán nyíltan ki is mondtam, megértette. Hagytam időt, hogy átgondolja, és amikor ismét felhoztam, lényegében azt mondta, hogy nem tud mit tenni. Elfogadtam, nem könyörögtem, lezártuk a kapcsolatot. Sokat beszélgettünk aznap, nem váltunk el csúnyán. Azóta írt, hogy szeretné újra átbeszélni, mert nem szeretne elveszíteni.

Én nem tudom, hogy mit érzek. Képes valaki egy ilyen pofontól észbe kapni, hosszútávon?

jún. 17. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Igen volt, újrakezdtük.
jún. 17. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Kapcsolatfüggő, kell neki a fix pont, de nem szeret téged. Ha szeretne akkor kapcsolatban oldottátok volna meg a problémákat. Bár akkor igazság szerint nem sz*rt volna rád magasról, nem kellett volna könyörögni, hogy foglalkozzon veled.
jún. 17. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, rájöttem valóban mekkora xar volt és mennyivel jobb lesz nélküle.
jún. 17. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nyomós indokkal szakítottam.

N

jún. 17. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem véletlenül szakítottam. Ne akkor akarjon megváltozni, amikor szakítok. Volt rá ideje, nem tette meg. Innentől meg már nem érdekel.
jún. 17. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik: Nekem az exeim akiket kidobtam mert szemetek voltak, mennek át ebbe a hattyúk halálába hogy rájött arra nelkulem élni se tud meg hasonlók. Olyan fura hogy ezzel csak szakitás után csapják be magukat ugyanis mellettem kapcsolatban meg valahogy ezt elfelejtik.

Szakitas után egyesek olyanok mintha agymosáson esnének át annyira belelovallják magukat vmi halucinált áldozatszerepbe.

Másik:

Ha vki nekem számit fontos értékes és jóformán a "mindenem", és egy kész veszteség lenne nekem ha vége, azt én az akkori jelenben, tehát a működő kapcsolatban is tudom, nem kell ehhez nekem szakítás hogy rájöjjek.

Nemhiszek én abban hogy bárki is szakítással világosodna meg. Szakitás után elboritja öket vmi kétségbeesés csak vagy kapcsfüggés vagy ilyenek.

De én amondója vagyok hogy akinek valóban számit a másik, annak kapcsolatban is számított volna a másik..

jún. 17. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akit csak szakitással tudsz értékelni kapcsolatban meg nem, az egy tévhit hogy veszteség lenne.
jún. 17. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Felmelegítve csak a töltött káposzta finom, még sose hallottad?

Ha vissza mész mi lesz? 2 hétig randi dözsi lamúr a köbön, aztán mikor megnyugszik, hogy visszakapott, visszasüllyed a kapcsolat szakítás előtti állpotba. Ha te ezt akard, akkor hajrá, menj vissza az exhez.

jún. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!