Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legbántóbb, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legbántóbb, amit hozzád vágtak szakításkor?

Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 07:21
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
91%

Inkàbb utàna kaptam egy sértést mailben, amiben részletesen leírta egyik exem, hogy a mostani faszival milyen fantasztikus a szex.

Visszaírtam még neki,hogy majd a melleiben a csomókat nézesse meg 😄

Félévre rà erre is vàlaszolt valamit, amit nem volt ingerenciàm elolvasni.

Megcsalàs gyanúja miatt dobtam ki, természetesen.

2020. okt. 28. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
12 évesen majdnem megerőszakoltak. Aztán 18 évesen összejöttem életem szerelmével, 5 évig voltunk együtt, de nagyon viharos kapcsolat volt, többször szétmentünk közben. Az egyik ilyen alkalommal azt vágta a fejemhez a 12 éves koromban történt dologra utalva, hogy "Jobban kellett volna!" Szóval hogy kár, hogy nem lettem rendesen megerőszakolva. Azóta már rég nem vagyunk együtt, férjem van és gyerekem, abszolút hidegen hagy ez a köcsög, de ez az egy mondata a mai napig a fülemben cseng, annyira fájt.
2020. okt. 28. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem vagyok jó ember.

Elég durva volt, főleg tőle. Aztán jöttek a fenyegető üzenetek, hogy ha nem jövünk újra össze, megöli magát.

Nagyon örülök hogy vége annak a kapcsolatnak.

2020. okt. 28. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Túl sokat akartam szexelni, hogy mindig a csak a p.nán járt az eszem és ez megalázó a nőknek
2020. okt. 28. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
vasaló
2020. okt. 28. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha te nem vagy képes rá, akkor keresek valakit, aki majd szül nekem egy gyereket!"

10 éves kapcsolat, kiderült, hogy betegség miatt nekem nem lehet gyerekem. Ez volt a reakció... azóta már új kapcsolatom van egy olyan férfival, aki így is elfogad, és mindennél jobban szeret.

2020. okt. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!