Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermekelhelyezés ma is egyoldalúan anyajigú szakításkór?
Párom 26 éves fiával szakított az élettársa (21 éves), akivel 5 éve ismerik egymást és 3 éve éltek együtt. Van egy másfél éves kislányuk. Mindkettő elég durván a pc játékok rabja, ez mellett a lány anyjánál laktak és a játékok, valamint a korábbi nevelés problémáik miatt nem voltak nagyon segítőkészek a munkában. A srác rendesen dolgozik, jó munkahelyen, a nő a korai szülés miatt még a tanulmányait sem fejezte be. A párom fia a hetekben, számára teljesen váratlanul azzal szembesült, hogy a gyermeke anyja azt mondja, hogy "már nem szeretlek". A fő oka ennek természetesen egy virtuális harmadik, akivel addig nem is találkozott, mert több mint 100 km-re lakik! 8 hónapos játék kapcsolat és nagy a "szerelem". Az apa, mivel nem lát semmi reményt a kapcsolatuk rendezésére - mert a nő nem adott semmi esélyt erre, mivel most olyan mély az érzelmi kapcsolat a másikkal -, szeretné a lányát magánál tartani. Milyen esélyei vannak?
A nő indoka, hogy a férfi "elhanyagolta". Nem iszik, nem dohányzik, nem erőszakos, csak dolgozott és elhanyagolta a párját, amire válaszul a másik titokban (a megbeszélés helyett) viszonyt kezdett.
A nőnek a szokásos, ilyenkor járó juttatásokon kívül semmi jövedelme sincs, de még az iskolát is be kellene fejeznie.
Tehát milyen esélyei vannak?
#3: Én sem azt mondtam, hogy a férfi egy csoda. Arra válaszoltam, hogy az apa-anya elosztásban mi a helyzet.
Az apuka legalább azt feltudja mutatni, hogy keresett munkát, törekszik az önellátásra és a gyerekről való gondoskodásra. Az anyuka még ezt sem tudja felmutatni.
Játékfüggők, apuka biztos kevesebbet dumált a csajjal játék közben, ha volt ideje másnak elcsavarnia a fejét..
Nem tudom miért a nőt hibáztatod, amiért az nem szereti már a párját, nem tehet róla! Ezek érzelmek, nem lehet erősen akarni, hogy szeresd, ha nem szereted.. Biztos nem a semmiből jött csak a pasi nem fogta fel(mennyire is figyelt a párjára?) hogy gond van.
És hogy akar munka mellett ellátni egy másfél évest? Jaaa, hogy ott akarja hagyni az állását? Berakja bölcsibe hogy más nevelje a kicsit? Vagy lepasszolná a rokonainak, mint sok apa? “Majd az anyám vigyáz rá, ért a gyerekekhez”
Költözzön el és látogassa heti 3-4 szer a gyerekét!
A masfel eves a gyereknaz anyjanal fog maradni, ha az nem drogos vagy erkolcstelen (k).
Semmi eselyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!