Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy szakításkor beledugta a wc-be a fogkefémet a volt barátnőm. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg. Szerintetek normális?2017. márc. 23. 20:25
1/20 anonim válasza:
Nem értem mi bajod van ezzel. Vannak akik fizetnek azért, hogy tisztára nyalják egy nő WC-jét.
2/20 A kérdező kommentje:
Azt mondja, megérdemeltem, mert megcsaltam és enyhébben bántalmaztam. De szerintem ez akkor is túlzás. Bajom is lehetett volna belőle.
2017. márc. 23. 20:29
3/20 anonim válasza:
Stílusosan: és, most hova szarjak? :D
4/20 anonim válasza:
Biztos a Förtelmes főnökökből vette az ötletet... :D :D :D
5/20 A kérdező kommentje:
Titeket nem zavarna? Szerintetek is megérdemeltem?
2017. márc. 23. 20:35
6/20 anonim válasza:
Szerintem megérdemelted. De kár, hogy nekem nem jutott eszembe, amikor megcsalt a barátom :D
7/20 anonim válasza:
Megcsaltad? Szerintem is megérdemelted, remélem sokat használtad azt a fogkefét :D
9/20 anonim válasza:
Már a megcsalás miatt megérdemelted. A bántalmazás miatt pedig.. nos, ha a családom, vagy közeli baráti köröm bármelyik nőnemű tagjával fordulna elő az, hogy bántalmazza a csávója, akkor annak a csávónak mindkét keze és lába szilánkosra törődne vascsövektől elszenvedett nagy erejű ütések által, néhány símaszkos figura által kivitelezve, csak úgy egészen véletlenül, remélem érted, mire gondolok.
De még így ismeretlenül is azt mondom, hogy ha összefutnék veled, és tudnám, hogy nőt bántalmaztál, akkor minimum addig ütnélek és rúgnálak, amíg szolgaian le nem nyalod a cipőm talpára ragadt félszáraz kutyasz**rt.
Úgyhogy örülj, mint majom a farkának, hogy ennyivel megúsztad.
10/20 anonim válasza:
Megèrdemelted. Örülj, hogy csak ennyit kaptál. Amúgy vicces, de egy igényesebb Wc (nem az ilyen pláza wc-re gondolok) Hanem az otthoni tisztább mint a mosogatód. just sayin' ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!