Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted köteles az ember szakításkor okot adni hogyan miért akar szakítani?
Azért egy több éves kapcsolatnál szerintem elkell mondani hogy mi is az oka, nem csak kibökni hogy szakítani akarok...
Pár hónaposnál meg illik. Másnem egy sablonszöveget benyomni
Kötelesnek nem köteles, de azért szép lenne tőle. Legalább valami indokot, amit a másik elkönyvelhet és ezzel lezárhassa.
Velem egyszer szakítottak csak úgy, minden magyarázat nélkül, még hónapokig azon vergődtem, hogy mégis, mit ronthattam el. Utóbb kiderült, hogy simán csak más nőt szerzett be mellém, és az jobbnak tűnt akkor, szóval egyből leépített, de attól még VALAMIT igazán mondhatott volna, nem pazaroltam volna rá fél év gyötrődést feleslegesen.
Ex barátnőm ok nélkül szakított velem.
Egyik nap volt egy nézeteltérésünk, aztán másnap már nagy ívben került illetve nem is válaszolt az üzeneteimre.
Aztán vissza akartam szerezni, de nem sikerült ez idő alatt faggattam, hogy mégis miért mentünk szét. Minden esetre elég rosszul esett, hogy így tette, de erre az volt az indok, hogy nem akart fájdalmat okozni nekem.
Véleményem szerint jobb indokkal szakítani.
Nem köteles,de úgy illik.
Korotok?Mióta vagy meddig voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!