Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs párkapcsolatom, de most nem is hiányzik! Velem van a baj?
Nekem sincs, és nem is hiányzik, mert még nem is volt.
Nincs velem baj amúgy
nincs gond! és veled van a "baj", de ez igazából nem baj, csak benned van meg az oka nagy részben, ahogy le is írtad.
ne törődj a külvilággal, azzal, hogy mit mondanak mások. nem kell semmit elkapkodni. ismerkedsz is, szóval miért sürgetnek? ennyi idősen, ha már tényleg inkább családanyának kéne lenned úgymond, érthető, hogy kicsit "válogatós" vagy, mert most már (de ahogy írtad, mindig is) komoly kapcsolatot szeretnél, ha lesz egyszer. és most már lassan lehet, hogy megtalálod a férjedet, és gondolom szerelemből szeretnél házasodni, szóval relax. jól csinálod.
ha ez nincs meg, jobb egyedül maradni, mint végigkínlódni egy életet szerelem nélkül. és nem vagy egyáltalán öreg hozzá. két évet adok neked, és már ismerni fogod a férjedet/járni fogtok. utána pedig 1-2 éven belül már babátok is lehet.
na abbahagyom a jóslást, az egy másik oldalon van :D de csak hogy lásd, még mindig nem vagy elkésve, és melletted állnak a csillagok is, biztosan :D :)))
Ezt mindig is hülyeségnek tartottam, hogy valaki kijelenti, hogy x idősen már anyának kéne lenned. Mindenki a saját életét éli, a saját tempójában, a saját elvei alapján. Ne akarj megfelelni nekik, te érzed, hogy mi a jó neked.
Az pedig normális, ha időnként szünetet tartasz a kapcsolatok között. A válogatósságnak a következő a titka: olyan emberek válogatnak, akik nem kapcsolatfüggők, nem szeretetéhesek, ezáltal nem jönnek össze az első pasival, aki az útjukba esik. Szerintem ez jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!