Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető részemről, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető részemről, ha egy ilyen betegség után nem látom a jövőt a párommal?

Figyelt kérdés

Tavaly áprilisban nagyon beteg lett a párom, teljesen lebénult köldöktől lefelé, nem tudott üríteni, sem járni, kb. 2 hétig tartott ez, de 3 hétig volt kórházban. Begyulladt a gerince, azért volt ez, autoimmun természetű gyulladás. Nem tudták kideríteni az okát, előtte 2-3 hétten volt covidos, rákenték arra, pedig kb. 5 nap alatt meggyógyult, enyhe tünetei voltak.

Szóval jelenleg gyógyultnak van mondva, és semmi kontrollra nem kell járnia, pedig a talpa és a feneke egy kis része azóta is néha zsibbadós, tompább benne a normál érzés, és abnormális talpreflexei vannak.

Ahogy utánajártam rendesen, azt olvastam, hogy a betegek kevesebb mint a fele gyógyul meg rendesen, és akik igen, azok is csak hitték, és idős korukra lerobbannak, visszajönnek a vizelési és járási problémák, meg azt is olvastam hogy az, hogy "nem tudják az okát", leginkább hazugság, hiába mondják ezt az esetek több mint a felére. Mindenféle szunnyadó autoimmunbetegség, genetikai elfajulás, vagy akár rák állhat mögötte, egy facebook-os csoportban is több tucat bejegyzést láttam, hogy az ilyen betegek később rákosak lettek, vagy már a gerincggyulladás is a rákot jelezte előre.

Nos, hát azt tudni kell, hogy nekem NAGYON FONTOS a család, nagyon szeretnék gyerekeket, ez a fő életcéljaim egyike. Egyszerűen enélkül nekem nem élet az élet, ez szinte a kizárólagos jövőképem.

A páromat szeretem, főleg, hogy előtte 7 évig voltam egyedül és végre találtam valakit aki viszontszeret... de én így biztosan nem ejteném teherbe. Ő tudja, hogy nekem mennyire fontos és kapálózik, hogy ő is szeretne gyereket még mindig, de ez engem nemhogy nem nyugtat meg, hanem ellenérzéseim is vannak, szerintem felelőtlen az, aki így szeretne gyereket szülni, hogy teljesen bizonytalan a jövője és benne van a pakliban hogy ápolót csinál a párjából és traumatizálja a gyerekeit.

Érthető, ha én nem tudom ezt így tovább csinálni? Hogyan mondjam el neki úgy hogy megértse és ne szégyenítsen meg, ne keltse rossz hírem? Baromira nem érdemelném azt...

25/N

34/F

2023. febr. 17. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
96%
akkor meg szakítsál te szerencsétlen
2023. febr. 17. 23:30
 72/89 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan csináljam, hogy ne legyek válaszul megnyomorítva.
2023. febr. 17. 23:37
 73/89 anonim ***** válasza:
95%

De arra még mindig nem válaszoltál, hogy te valami falu bolondja vagy, akit mindenki ismer vagy mi? Miért lennél megnyomorítva? Kit érdekelne hogy te miért szakítottál valakivel?

Szakíts, aztán hajrá, keress mást. Mindketten jobban jártok. Nem is értem mit vergődsz meg picsogsz itt ezen mint valami hisztérika.

2023. febr. 17. 23:46
 74/89 anonim ***** válasza:
94%

Hú szegény nő, nagyon sajnálom, hogy veled hozta össze a sors. Neked egyszerűen nem a nő kell, hanem a gyerek...

Ha nem szereted, és nem tudod megbecsülni, akkor hagyd el, neki is jobb lesz, hátha talál egy olyat, akit érdemel. Te meg keress más nőt, akit teherbe ejthetsz. De a karma úgyis utolér

2023. febr. 18. 00:08
 75/89 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, az orrod alá dörgöli minden létező felületen, amikor majd mástól lesz gyereke, te meg magányban poshadsz. :)
2023. febr. 18. 00:11
 76/89 anonim ***** válasza:
68%

Szóval az a legnagyobb bajod a történetben, hogy attól félsz, hogy ha szakítasz vele, akkor világgá kürtöli, hogy a potenciális nyomorékség miatt?

100 fős zsákfaluban élsz, vagy mi van? Egyébként nem szükséges megaláznod azzal, hogy a szemére veted a pontos okot, elég, ha annyit mondasz, hogy kiszerettél belőle, és már nem látod a közös jövőt, sajnálod. Nem valami hosszú ideje lehettek együtt, ha akkora a szerelem, hogy ugyan 7 év után leltél párra, de neked egy rendes partnernél sokkal fontosabb egy nem létező gyerek utáni vágy, amiről még azt se tudnád, hogy mivel jár...

Ne áltasd magadat, hogy te ezt a nőt szereted, mert nem őt szereted, hanem a tudatot, hogy végre valaki szóbaállt veled, és hajlandó volt neked széttenni a lábát. Ha szeretnéd, akkor nem beszélnél róla így, mint valami selejtről, aki már csak kolonc a nyakadon, és csak azrét nem szabadulsz még tőle, nehogy NEKED rossz színt hozzon a megítélésedben. Szánalmas vagy, nem szerelmes...

2023. febr. 18. 06:59
 77/89 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! Legrosszabb esetben csak az igazság derül ki. Azzal meg mi a baj?

De melyik a rosszabb? Ha vele maradsz és olyan eséllyel és genetikával lehet csak szó családról amilyen, vagy ha szakítasz, és ő haragudni fog rád?

Döntsd el és ennyi.

Vagy verd meg és utána szakíts, akkor nem lesz téma, hogy a betegség volt a szakítás oka.

2023. febr. 18. 07:17
 78/89 A kérdező kommentje:

"Szóval az a legnagyobb bajod a történetben, hogy attól félsz, hogy ha szakítasz vele, akkor világgá kürtöli, hogy a potenciális nyomorékség miatt?"

Ismerem őt és a köröket amikben mozgunk, ha akar, akkor megsemmisít, eltöröl, cancel-el. Láttam már olyat, hogy megtette mással.

"100 fős zsákfaluban élsz, vagy mi van? "

Nem, de egy cégnél dolgozunk, valamint a családunk is baráti kapcsolatban van, és sokkal nagyobb a befolyása mint nekem.

" Egyébként nem szükséges megaláznod azzal, hogy a szemére veted a pontos okot"

Nem megalázás, csak a tények ismertetése. Nekem fontos lenne, hogy olyan drasztikus élményt okozzak benne, hogy csökkenjen arra is az esély, hogy mással mer gyereket vállalni. Nem vagyok olyan önző, hogy ott megáll a tudományom hogy ne mellettem csinálja és ne az én gyerekemmel, hanem egyszerűen ki akarok állni az erkölcsileg jóért és azt szeretném ha mással se lenne neki. Mert felelőtlenség.

"Ne áltasd magadat, hogy te ezt a nőt szereted, mert nem őt szereted"

Őt szeretem.

Csak annyira senkit se tudok szeretni, hogy lemondjak a családról.

"Ha szeretnéd, akkor nem beszélnél róla így, mint valami selejtről"

Érdekes, azzal senkinek sincs baja, ha a nők sokkal kevesebbért és sokkal kevésbé helyénvaló dolgokért selejtnek nyilvánítanak férfiakat.

Arra meg, hogy egy férfi racionális és felelősségteljes, azonnal ugrik itt mindenki. Érdekes.

2023. febr. 18. 11:57
 79/89 anonim ***** válasza:
93%
Nőj fel. És vállald a tetteidért a felelősséget. Ha ennyire sem vagy képes, akkor egy gyerekhez sem vagy elég érett. Ezt is lehet "érdekesnek" minősíteni. Szívesen.
2023. febr. 18. 12:02
 80/89 A kérdező kommentje:
Az miért lenne felelősségvállalás, hogy a helyes gondolatért és cselekedetért igazságtalanul lennék megszégyenítve, összetaposva?
2023. febr. 18. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!