Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető részemről, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető részemről, ha egy ilyen betegség után nem látom a jövőt a párommal?

Figyelt kérdés

Tavaly áprilisban nagyon beteg lett a párom, teljesen lebénult köldöktől lefelé, nem tudott üríteni, sem járni, kb. 2 hétig tartott ez, de 3 hétig volt kórházban. Begyulladt a gerince, azért volt ez, autoimmun természetű gyulladás. Nem tudták kideríteni az okát, előtte 2-3 hétten volt covidos, rákenték arra, pedig kb. 5 nap alatt meggyógyult, enyhe tünetei voltak.

Szóval jelenleg gyógyultnak van mondva, és semmi kontrollra nem kell járnia, pedig a talpa és a feneke egy kis része azóta is néha zsibbadós, tompább benne a normál érzés, és abnormális talpreflexei vannak.

Ahogy utánajártam rendesen, azt olvastam, hogy a betegek kevesebb mint a fele gyógyul meg rendesen, és akik igen, azok is csak hitték, és idős korukra lerobbannak, visszajönnek a vizelési és járási problémák, meg azt is olvastam hogy az, hogy "nem tudják az okát", leginkább hazugság, hiába mondják ezt az esetek több mint a felére. Mindenféle szunnyadó autoimmunbetegség, genetikai elfajulás, vagy akár rák állhat mögötte, egy facebook-os csoportban is több tucat bejegyzést láttam, hogy az ilyen betegek később rákosak lettek, vagy már a gerincggyulladás is a rákot jelezte előre.

Nos, hát azt tudni kell, hogy nekem NAGYON FONTOS a család, nagyon szeretnék gyerekeket, ez a fő életcéljaim egyike. Egyszerűen enélkül nekem nem élet az élet, ez szinte a kizárólagos jövőképem.

A páromat szeretem, főleg, hogy előtte 7 évig voltam egyedül és végre találtam valakit aki viszontszeret... de én így biztosan nem ejteném teherbe. Ő tudja, hogy nekem mennyire fontos és kapálózik, hogy ő is szeretne gyereket még mindig, de ez engem nemhogy nem nyugtat meg, hanem ellenérzéseim is vannak, szerintem felelőtlen az, aki így szeretne gyereket szülni, hogy teljesen bizonytalan a jövője és benne van a pakliban hogy ápolót csinál a párjából és traumatizálja a gyerekeit.

Érthető, ha én nem tudom ezt így tovább csinálni? Hogyan mondjam el neki úgy hogy megértse és ne szégyenítsen meg, ne keltse rossz hírem? Baromira nem érdemelném azt...

25/N

34/F

2023. febr. 17. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
96%

Süt minden szavadból az önzés ... miért én? miért velem, mintha a párod sehol nem lenne a történetben...Nem értem, hogy mi a kérdés. Érthető, hogy nem félsz a rizikótól, Te a gyerekért vagy megreccsenve, és eszed ágában sincs a pároddal gyereket vállalni. Akkor szakíts vele, és keress mást!

Vagy attól, hogy itt fröcsögsz hol a párod eü. állapotára, hogy mindenkire, aki szerint egy önző ember vagy, aki állítása ellenére nem szereti a párját, attól majd változik bármi a párod fizikumában? Nem hiszem. A lényeg, hogy te tőle nem akarsz gyereket. Akkor ne csinálj neki! Engedd el, ő még nagyon fiatal, százszámra talál olyan férfit, akivel családot alapíthat, és aki szereti annyira, hogy őt látja, és nem egy időzített bombaként állítja be, akiből bármikor maga alá sz...ó nyomorék lehet, aki csak teher a világnak, de legfőképp a családjának. Ő is jobban jár, meg Te is. Neked inkább egy inkubátor kell, mert annak tuti nincs semmi rejtett hibája, vagy ha mégis, akkor lehet garanciát érvényesíteni. Neki meg még valószínű, nincs annyi tapasztalata, hogy nem kell ám az első jöttment , majdnem 10 évvel öregebb elmeroggyant hülyeségeinek kitennie magát, mert bőven van még ideje olyat találni, aki normális. Neked meg , ha 7 évbe telt egy kapcsolatot összehozni, és azt is egy nem igazán korodbelivel, akkor észbe kaphatnál, hogy valami nálad nem stimmel, és erre remélhetőleg szegény lányka is hamar rájön :S

2023. febr. 17. 15:52
 52/89 anonim ***** válasza:
96%
Jól eltűnt a kérdező is miután nem sikerült elérnie a célját. 🤭
2023. febr. 17. 16:06
 53/89 anonim ***** válasza:
1%
Teljesen érthető. Aki ilyen beteg, az ne akarjon gyereket szülni!
2023. febr. 17. 18:10
 54/89 anonim ***** válasza:
86%

53

Mesélj, mit tudsz erről a betegségről? Ha már idehánytál a másfél pipáddal egy ilyen kedves egysorost. :)

2023. febr. 17. 18:16
 55/89 anonim ***** válasza:
1%

Idehányt téged anyád, mucus. :D

2023. febr. 17. 18:19
 56/89 anonim ***** válasza:
93%
Oké, szóval nem tudsz semmit. :) Csak úgy ideugattál valamit. Mindent értek.
2023. febr. 17. 18:32
 57/89 Hans Pötterman ***** válasza:
93%

Nem akarok beleszólni,de a másfél pipájával másfél sort írt! (Telefonon legalábbis annyi :D)

2023. febr. 17. 18:33
 58/89 anonim ***** válasza:
88%
Gépről csak egy sor. :D
2023. febr. 17. 18:36
 59/89 anonim ***** válasza:
63%
#59 és ez mit jelent? Van valami titkos jelentése ennek?
2023. febr. 17. 18:39
 60/89 anonim ***** válasza:
82%
De igen, tudok, leírtam egy rakat hasznos, orvosi infot már oldalakkal ezelőtt. Te mit tudsz? Nem parancsolok, kérdezek. :)
2023. febr. 17. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!