Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romokban a házasságom, én pedig nem tudom, hogy meg akarom-e menteni. Éreztetek már így?
Sziasztok! Nem igazán tanácsért jövök, inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Ha érzett valaki így, mi lett a vége?
Röviden miről is van szó. A kapcsolatunk nagyon szarul áll, igazából tök mindegy miért, de jelenleg csak élünk egymás mellett. Szerintem, ha mindketten akarjuk, kemény munkával még megoldható lenne. Kérdés persze, hogy akarja-e egyáltalán a párom (? házastársam, lakótársam, minek nevezzem ilyen körülmények mellett), de most nem erről van szó, hanem rólam. Nem tudom, hogy meg akarom-e menteni a házasságunkat. Válásban egyelőre nem gondolkodok. De érzem/tudom, hogy ha most nem teszünk sürgős lépéseket, visszafordíthatatlan lesz az elhidegülés. Mégsem teszek semmit, nem tudom rákényszeríteni magam, hogy leüljek vele beszélni. Egyszerűen annyira fáradtnak érzem magam ettől a kapcsolattól, hogy csak hagyom, hogy végérvényes legyen a tönkremenetel. Nem nevezném ezt közömbösségnek sem, még ha így is hangzik, csak nem tudom érdemes-e küzdeni tovább, újra, mégegyszer...
Aki nem tudja, hogy meg akarja-e menteni, az nem akarja.
A megmentéshez először is nagyon erős elhatározás szükséges mindkét fél részéről és még akkor se biztos, hogy sikerül.
Valószínűleg ellesztek még egy darabig, mint lakótársak, aztán egyikőtök szerelembe esik valakivel és jön egy viharos válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!