Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságon gondolkodók, házasok, éreztetek hasonlót?
Szerintem, akkor van gond, ha önmagad miatt választasz, és nem a másikat önmagáért.
34/F
Szia!
Én 22 vagyok,és van egy 21 éves vőlegényem.Neki én vagyok az első komolyabb kapcsolata,egymásnak adtuk a szüzességünk,bár nekem volt előtte 4-5 barátom.Azt mondta Ő nem vágyik arra,hogy több nővel legyen,és őszintén így érzi kérdeztem,mert sokat beszélgettünk erről ugye mivel összekötjük az életünket és elég fiatalok vagyunk.Úgy látom,hogy boldoggá teszi,hogy lassan 3 éve együtt vagyunk és lassan 2 éve együtt élünk.Úgy gondolom néha én is,hogy vajon mellette lesz jó,mellette jó vagy egy másik mellett jó lenne-e,de ilyenkor mindig oda lyukadok ki,hogy nagyon szeretem,szerelemmel ,szeretek vele együtt élni mellette feküdni,hozzábújni,mindent szeretek vele csinálni és már 1 óra múlva hiányzik,nélküle nem tudok aludni,nélküle semmi sem olyan jó,mint vele.Természetes,hogy az ember kicsit megijed,hogy jól dönt-e,mert a házasság komoly dolog,egymáséi lesztek,jóban-rosszban,mindenkor.Bíznod kell a másikban,szeretni a másikat,fontos,hogy legyen közöttetek kommunikáció,mindent beszéljetek meg,legyenek közös programok,egyéni programok,akarjátok ápolni a kapcsolatot és fenntartani,ne úgy álljatok hozzá,mint sokan,hogyha elromlik akkor könnyebb kidobni,pozitívan kell hozzáállni,és tisztában lenni azzal,hogy mindkettőtöknek tenni kell azért,hogy a kapcsolat harmonikus maradjon.
Talán ez vmi kapuzárási pánik nálad. Igen, éreztem ilyent, de csak akkor érzem ezt, amikor veszekszünk, vagy hullámvölgyben van a kapcsolatunk.
Ha boldog vagy a jelenlegi pároddal, akkor ne másokat nézz, hanem magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!