Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy hogy semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy hogy semmit sem ér a házasságotok?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra azt veszitek észre hogy nem keltitek már fel a férjetek érdeklődését, mindenben ti vagytok a hibásak, ritkább a szex, vagy nincs is,minden nap veszekedtek apróságokon.

1 év házasság mitől megy így tönkre?

2014. máj. 12. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én még nem éreztem így mert nem voltam még házas és már nem is leszek. :D
2014. máj. 12. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 4 éve ezt érzem.Napi szinten csak a viták mennek,szex is csak 2 havonta egyszer ha van.Rá nézek és már gyűlölöm a sok aljasságért amit velem tesz.Egy idegig próbáltam változtatni,szivem lelkem kitenni neki,de semmi sem volt jó.Már csak a gyerek ami összeköt minket.De rá kell döbennem ez sem élet,nem fogok szenvedni,csak azért,hogy családban nőjön fel a fiam.
2014. máj. 12. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok házas, de értem miről beszélsz
2014. máj. 12. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:

igen

és remélem minden úgy alakul h hamarosan vége legye3n ...

2014. máj. 12. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
az emberek buták ezért van,lekötik magukat meg elhiszik h létezik a nagy szerelem, meg a nagy ő.Ők a hibásak,h családod alapítanak a semmire.mesében élnek.
2014. máj. 12. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, vagy meg kell oldani, vagy el kell válni, így nem élet az élet.
2014. máj. 12. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, és a válaszok is jók...

Szóval régen is voltak házasságok, lehet hogy nem volt minden fenékig tejfel, de mégis kitartottak egymás mellett az emberek jóban rosszban... ...hiszen ez a házasság lényege... ...nem arról beszélek, hogy a házasság szenvedés!

A mai emberek meg már minden kis szarságon összevesznek, kifogásokat gyártanak, szeretnének boldogabbak lenni, minél jobban, ami szintén nem elitélendő.

...és sokan azért házasodnak, mert már más is házas, na ez a szomorú!

Hinni? Persze hogy kell, hiszen úgy nem szabad élni hogy minden szar és minden úgyis csalódás... ...ne nevettessetek már! :-)

Mindenki magának köszönheti a saját sorsát, a nők rajonganak a bunkó, tapló seg*gfejekért, a kérdés feltevője is, meg néhány válaszadó is, akkor viseljétek a következményeit...

Legalább nem unatkoztok, mert egy rendes ember mellett meg az lenne a bajotok! :-)

2014. máj. 12. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagy balfék az aki manapság házasodik. Kissé se érzik nevetségesnek magukat, hogy a nagy sokadalom előtt (meg Isten előtt) sírva-ríva megfogadják, hogy holtomiglan-holtodiglan, egészségben-betegségben, jóban-rosszban együtt, örökkön-örökké, aztán már néhány hónap/év múlva minden kis faxság miatt már válnak is el. Nevetséges az egész színjáték. Hogy mernek ilyet megfogadni, megesküdni rá, amikor nem látják előre az egész életüket? És ezt valaki képes megismételni többször is! Nagyon hülyék az emberek! :D
2014. máj. 12. 13:52
 9/11 z. f. válasza:
azért házasodnak az emberek, mert úgy tartják, hogy ez az élet rendje, ami igaz is, csak a hibát a felszínességgel, felületességgel követik el. olyan emberek kötik össze az életüket, akik nem is ismerik egymást. aztán meg csodálkozás van meg sírás rívás, amikor valakit megismersz, és kiderül hogy nem is tetszik.
2014. máj. 13. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Nos a KSH-s szakértők biztos hosszasabban tudnának regélni a dolgok mikéntjéről,én most csak röviden fogok.

Annyi bizonyos,hogy a felmérési adatok szerint a párkapcsolatok első 7évében a nők szakítanak többször,mint a férfiak. 12-15év kapcsolat után viszont fordul a kocka,és a férfiak szaggatnak gyakrabban.

Egy házasságot(vagy manapság együttélést)a felek közös érdekei kötnek össze,és a szerelem.A szerelem az tudományosan is bizonyítottan 3éven belül lecseng,és marad a közös megszokás,szeretet.Innentől kezdve a közös érdek az ami összetart egy kapcsolatot. Sajnos csúnya ezt mondani,de így van.A nőnek szerető és megértő férfira van szüksége,aki biztosítja az anyagi megélhetést,és segít a gyereknevelésben,valamint "kibírja" az egyre növekvő "női rigolyákat". A férfinak pedig egy szerető és megértő,gondoskodó nőre van szüksége,aki nemcsak biztosítja a szexet,hanem szexis is marad.

Ezen utóbbi mondatommal meg is adtam magamnak a magyarázatot,arra hogy a férfiak miért is szakítanak gyakrabban 12-15év után.(mert már nem annyira szexis a nő).

A nőknél az első 6 év jobban az önzőségről és párválasztásról szól,hiszen nekik jobban "ketyeg az óra".

Ez egy ősidőkről visszamaradt genetikai kódolás:

Az ősidőkben kb 6év elegendő volt arra,hogy 1-2 utód szülessen.Kb 6éves korára a gyerek(ek) már tudtak önállóan járni menni,tehát a férfinak az volt az egyértelmű "érdeke",hogy más nőstények után (is) nézzen,hogy örökítőanyagát még tovább adhassa.

Na eddig a tudományos magyarázat,a többit meg mindenki gondolja tovább a saját intelligenciájának megfelelően,aminek különféle végeredményei lesznek. Üdv.

2014. máj. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!