Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a késztetés érzés? Úgy érzem, meg kell találnom őt, meg kell ismernem, ti éreztetek már ilyet?
26 éves nő vagyok, és tegnap elmentem a másik városba az egyik nagyobb üzletbe.
Nézelődtem, és közben megláttam egy srácot, akivel egy középiskolába jártunk, egyből megismertem, hogy ő az, pedig szerintem azóta nem láttam, mióta leérettségiztünk.
Meg nem is ismerjük egymást.
És ahogy tegnap megláttam, ránéztem, és összenéztünk, ahogy elmentünk egymás mellett, utána még mindketten vissza is fordultunk, aztán egymásra néztünk.
Nagyon zavarba jöttem,gyorsan el is mentem fizetni, aztán nem hagy nyugodni azóta a dolog, hogy meg kell ismernem őt.
Ilyen erős késztetést nem is éreztem már rég.
Ti nem voltatok még így?
Jelenthet ez valamit?
Mert olyan érdekes, hogy mennyi sok emberrel összefutunk, találkozunk a mindennapok során, és nem fognak meg minket, és néha mégis akad,aki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!