Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl a barátnőm főz nekem valamit úgy érzem én vagyok a legszerencsésebb, hogy ő a barátnőm. Lányoknál mikor jön elő hasonló érzés? 20/f
Figyelt kérdés
A főzés csak egy példa. Sok másik esetben érzem ezt, meg persze a hétköznapokban is, de ilyenkor nyilván erősödik ez az érzés. Lányok ti milyen kedvességtől szoktatok meghatódni, nagyon szerencsésnek érezni magatokat?2014. máj. 3. 19:04
1/7 anonim válasza:
Ha tudom, hogy ő az, akire mindig is vártam. Ehhez nem feltétlenül kellenek "tárgyilagos" dolgok.
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván megvan a hétköznapi öröm, ha valakinek ilyen párja van, de most a nem mindennapi dolgokra lennék kíváncsi. Kis meglepetések, kedvességek, figyelmességek.
2014. máj. 3. 19:12
3/7 anonim válasza:
Figyelmesség aminek egy nő megtud örülni pl ha néha te elmosogatsz helyette,besegitesz a főzésbe azzal,hogy meghámozod a krumplit vagy esetleg te saját magad elkészitesz valamit ha van rá affinitásod.Vagy időközönként készitesz egy finom reggelit és ágybaviszed neki,meglepheted egy szál virággal,azt minden nő szereti,szervezhetsz szabadidőprogramokat,elviheted egy meglepetés kirándulásra.
4/7 A kérdező kommentje:
és ha ezek elég gyakoriak akkor nem tudom már semmivel se meglepni? csak szeretném, ha néha érezne valami extrát.
2014. máj. 3. 19:28
5/7 anonim válasza:
Te barátnőd, Neked kellene ismerned őt, az igényeit, vagy hogy minek örülne. Szexben kipróbálhattok valamit, amit eddig talán még nem, olyat, amire mindketten nyitottak vagytok.
6/7 anonim válasza:
Fingj rá egy párnára és utána nyomd az arcába, meg fog lepődni, az biztos.
7/7 anonim válasza:
De igen,azzal mindig meg fogod lepni,ha lelkileg,érzelmileg is kitudod elégiteni,odafigyelsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!