Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod és a te szüleid hasonló anyagi helyzetben vannak? Ha nem, milyen érzés neked?
5 éve vagyok együtt a párommal.Az ő szülei gazdagok,(gazdálkodnak). Az én szüleim dolgoznak mindketten,nem szenvedtem kiskoromban sem hiányt semmiben,középiskolás koromban is megvolt mindenem,akkoriban nekünk is nagyon jól ment,de változott a világ,így mi is szerényebben élünk mostmár.Az a helyzet,hogy mostmár a párommal az összeköltözésen gondolkodunk,(már együtt élünk,az ő szüleinél)csak külön szeretnénk onnan is menni.
A párom apja azt mondta,hogy házat ő biztosít nekünk,és támogat minket.Nekik könnyebb,mert ah leírtam gazdagok,jól megy nekik.Hetente kimegy nekik 2-3 százezer,és meg sem kottyan.Az én szüleim ezt nem tudják megtenni,és ha külön megyünk ők nem tudnak nekünk minden szobát berendezni majd.Én dolgozom de csak 4 órában,nem túl sokat keresek,a párom otthon dolgozik a gazdaságban.
22/N
Nem a te kategóriád vagyok, párom szülei vannak olyan helyzetben kb mint a tieid, az én családom jóval alatta, úgy megvan (ez azt jelenti h a számla és kaja kifizetésével totál 0-n vagyunk,mást csak nagyon ritkán engedhetünk meg magunknak).
Elhiszem hogy kényelmetlen neked, de gondolj bele, sokkal jobb mintha te lennél a gazdag és te "fogadnád be" a pasid. Régebben ez még elvárt dolog is volt, hogy a férj eltartsa a feleségét, nem? Ha teszed a dolgod, rendesen dolgozol és jó asszony leszel, szerintem senkinek egy szava se lehet! nyugi. amit a szüleid segíteni tudnak (márpedig tuti fognak) az pedig ugyanúgy jól jön és ugyanúgy fontos. egyszerűen csak kevesebbet engedhetnek meg maguknak.
Csak kényelmetlen számomra ez.
Mert a párom szülei még mindig a régi világban élnek,és a tőlük szegényebbeket szerintem lenézik.
És ezt várnák el tőlem is,hogy mivel én abba a családba kerültem be,legyek én is olyan gőgös mint ők,pedig én egyáltalán nem ilyen vagyok,és nem is leszek.Engem ne utáljanak az emberek,úgy mint ahogy őket.
A párom nem nagyképű,és nem is szeretném,hogy olyan természetű legyen mint a szülei.
Igen,a szüleim amiben tudnak biztosan fognak segíteni,e felől semmi kétségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!