Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után éreztétek...

Mennyi idő után éreztétek azt, hogy megromlott a házasságotok? És mit tettetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a kapcsolataimról tudok nyilatkozni, nem voltam még férjnél és nem is tervezem, még most.

Mikor már az is zavart, hogy csörömpöl a tányérral, mikor minden szavában csak azt láttam hogy ez tiszta hülye és hülyeségeket beszél, mikor már nem kívántam szexuálisan, csak azt akartam hogy legyen mellettem valaki, de nem úgy.

Aztán persze volt olyan is, hogy a pasi agresszív volt, nem vert meg, de voltak agresszív megnyílvánulásai, sokat üvöltözött velem ordenáré módon, aztán persze már az alaphangnem is elve szar volt mindkettőnk részéről, volt szakítás, újra kibékülés, hosszabb szakítás újra kibékülés, aztán én besokalltam és léptem. És rájöttem, hogy már az első szakításnál be kellett volna végleg fejezni és nem még egy évet eltölteni szenvedésben, amiben persze mindkettőnk már szenvedett. Én személy szerint azt gondolom, hogy a volt barátom többet tett azért, hogy ilyen legyen a volt kapcsolatom, mert gyakran primitíven és önkontrollálatlanul viselkedett és meg ezt kompenzálni próbáltam folyamatosan, de ha ugye a másik nem akar változást, előrelépést, nincs értelme erőltetni.

27

2009. szept. 27. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már az esti hozzábújást sem kívántam. Ez úgy 1 évvel a házasságkötés után volt. Azt hittem, csak bennem van a hiba, hideg vagyok, stb. Még sok évig együtt voltunk, ő vált el tőlem végül és utólag tudom, hogy a testi reakcióim (és nem csak a szex, de a gyengédség hiánya) már mind azt ordították, hogy sok sérelmet és haragot nem tudtunk feldolgozni egymás irányában...
2009. szept. 27. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak hosszú kapcsolatok alapján tudok nyilatkozni. Az első jel, ha már nem tudsz nyugodtan mellette ülni, hallgatni a gondjait, vagy örömeit. Ha szívesebben vagy a barátaiddal. Ha úgy nézel rá, mintha idegen lenne. Ha magával ragad egy másik férfi pillantása. :)

Sajnos én is "bennragadtam" mindig a kapcsolatokban, ha már megromlott, ami magában nem baj, de valami külső erőtől vártam, hogy rendbe hozza, nem tettem semmit. :(

2009. szept. 27. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
11:39-nek. Egy év után? De előtte jó volt? A házasság előtt is együtt laktatok?
2009. szept. 27. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

13.30-nak, 11.39 vagyok.

Háát.... Bonyolult a kérdés, mint az emberi kapcsolatok mibenléte. Nagy szerelem volt, négy évig jártunk. Valószínűleg korántól nem volt felhőtlen, szerintem éretlenek voltunk és -mivel első komoly kapcsolat volt mindkettőnknek - csomó hibát elkövettünk, birtoklósat, bezárósat, elvárósat, morgósat, stb. és ezek halmozódtak. A "járás" alatt és a koleszos években azért mindig el lehetett bújni ezek elől, odébbmenni, szülőkhöz utazni, suli, barátok című kikapcs, így, hogy valami nem oké, annak az élét el lehetett venni. Látnom kellett volna sokkal korábban, tán hozzá sem menni, de utólag és a történtek fényében könnyebb bölcsnek lenni, mikor történnek a dolgok, nem olyan egyértelmű és az ember (én) azt gondolja, hátha megváltozik. Azért írtam a zsigeri reflexet mutatóul, hogy szerintem akkor, mikor már hozzáérni sincs ingerem, de tartósan, akkor kéne felismernem, hogy a problémák túlmentek a napi szinten. Vagyis- már nem szeretem és nincs mit tenni. Azt hiszem. De tök nehéz kérdés.

2009. szept. 27. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
13:30-as vagyok. Értem. Biztos rossz lehetett, hogy 1 év után kampec.
2009. szept. 27. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor a volt férjem nem szólt semmiről sem, nem tette a közös kasszába a pénzt, amit hazahozott, amikor közölte, hogy ő mégsem akar gyereket. Kicsit mondjuk letaglózódtam, mert alapvetően eléggé magának való ember volt mindig és amikor azt mondta, hogy már nem szeret és gyereket se akar, akkor ez fejbeütött. Én még évekig küzdöttem a házasságunkért, alapvetően azt tettem, hogy többször próbáltam beszélni vele (ami sosem járt sikerrel), volt, hogy írtam levelet, mert gondoltam, hogy így jobban elő tudom adni a gondolataimat. Akkoriban templomba jártam, mert megnyugtatott. Aztán amikor láttam, hogy semmi sem használ és a férjem nem akarja a rendbetételt, akkor feladtam.Amint megtehettem (valamivel később) el is költöztem és elváltunk. Nem vagyunk haragban. Azóta megtaláltam az igazit, férjhez mentem újra és van egy 16 hónapos kislányunk.
2009. szept. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!