Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságotok megromlásakor...

Házasságotok megromlásakor milyen jelek utaltak rá, hogy már menthetetlen a dolog?

Figyelt kérdés
Kérem a kedves válaszolókat, hogy ne írjanak azok, akiknek jó a kapcsolatuk, mert nekem is jó volt és akkor én is osztottam a jó tanácsokat, ha valaki bajban volt. Ezzel tehát nem segítenek most, köszi! Arra gondolok inkább, hogy ha valaki éppen benne van vagy volt, mik történtek illetve maradtak el a kapcsolat egyre rosszabbodása útján. Mi lett a vége, válás vagy kompromisszumos együttélés és miért. Hangsúlyozom, hogy én nem akarok elválni semmi esetre sem (ha már egyszer voltam olyan hülye, hogy férjhez mentem, viseljem a következményeit), de azért érdekelne, hogy én túlságosan sokat tűrök-e, kinél mik voltak? Bocs, lehet, hogy nem tudtam elég jól megfogalmazni, de még eddig nem mondtam ki ezt és elég nehéz volt még leírni is.
2011. szept. 14. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy sorstárs!

Én sem akarok válni, mégis sokszor megfordul a fejemben, hogy ez már talán nem is jóság és tolerancia és türelem és alkalmazkodóképesség a részemről, hanem BALEKSÉG.(ság)

Mi az amit már nem viselhetek el?

Nálam a verés , a megcsalás valószínűleg pontot tenne a házasságom végére.

2011. szept. 14. 18:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

5 évig tartottam magam ahhoz, hogy nem akarok elválni, hogy viselem a következményeket, de csak annyit értem el vele, hogy idegileg kikészültem, sok rossz élményt okoztunk a kisfiunknak is és elvesztegettem 5 évet az életemből...sokkal hamarabb lépnem kellett volna. Már 2 éve elváltam, az exemmel szép lassan rendeződtek a dolgok, és tovább tudtam lépni egy boldogabb kapcsolatba.

Minek szenvednél még évtizedekig? Ne mártírkodj, egyszer élsz.

2011. szept. 14. 18:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Leírnál pár dolgot? Persze én sem a verésre gondolok, azért talán nincs az a színvonal itthon. De például szinte csak udvariasságból köszönünk egymásnak, meg jobb, ha a gyerekek legalább látnak valami kapcsolatot.
2011. szept. 14. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy biztos jele, hogy valaki nem boldog a kapcsolatban és már másra vágyik, hogy folyamatosan álmodozik más férfiakról, hogy álmában megjellenek más férfiak. aztán már azon veszi magát az ember hogy már mindegy kivel de ha egy férfi bókol neki már örömmel veszi és elkezd gondolkodni hogy mi lenne ha...

majd aztán jön a nagy ö és lelép vele.

én voltam elvált és kb így történt. azóta is boldog vagyok azzal akivel leléptem a volt férjemtöl. azóta családunk lett, de soha nem mennék vissza a volt férjemhez és azóta nem álmodozom más férfiakról.

2011. szept. 14. 18:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa, de nem álmodom arról, hogy mással legyek, inkább csak nyugalomra vágyom és arra, hogy a gyerekeim normális körülmények között éljenek és ne csak pénzügyi téren.
2011. szept. 14. 18:38
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Hangsúlyozom, hogy én nem akarok elválni semmi esetre sem (ha már egyszer voltam olyan hülye, hogy férjhez mentem, viseljem a következményeit)

Az ilyen nők kötnek ki a pszichiátrián.

2011. szept. 14. 19:15
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Én megértem ha valaki menteni akarja a házasságát.

Lehet, hogy régimódi vagyok, de nem adom fel! Könnyű azt mondani, hogy lépj tovább, keress mást.

Nálunk 3 gyerek van, a házasságunk hol jobb, hol rosszabb, és úgy gondolom főleg én tűrök.

Én sem álmodozom más férfiakról, nem is látok olyat a környezetemben aki annyira szuper lenne. Mindenkiben vannak hibák, az én férjemet én már megszoktam.

Egy házasság nem csupa rózsaszín leányálom.

Egy barátnőm egyszer sms-t küldött nekem:

"Itt ülök a vonaton, velem szemben két 18 év körüli lány beszélget az életről, tervekről, álmokról, nagy ő-ről.

Szerinted elmondjam nekik?"

Hát mi asszonyok nem mindig azt kapjuk amiről lányként álmodoztunk.

2011. szept. 14. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Egy ismerős nő is menteni akarta mi őt mentettük éjszaka közepén a vadállat férjétől.Visszament hozzá,a másik barátnőm eltűri hogy a férjnek szeretője van,mert igy neki anyagi biztonság van,és a férje mondta neki hogy kerssen magának ő is szeretőt,mert ő nem fog vele szeretkezni,mert nem ajarja megcsalni a szerelmé(szerető) ő igy is marad.

Az ilyen nők meg is érdemlik a sorsukat.

Sajnos az ilyen kapcsolatban élők irigyek a boldog kapcsolatokra,és azért mondják másoknak hogy maradj csak a rosszban ,ne lépj mert azt akrják nekik is amiben ők élnek,engem is megbélyegeztek mikor elhagytam anno a párom,mert megcsalt,leseszart,meg bántott.Aztóta boldog vagyok a párommal,és van aki még mindig fröcsögi a mérgét ránk,mert nekik meg rossz.

Egy életünk van azt nem kell posványban leélni.

2011. szept. 14. 20:20
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Az igaz,hogy nem kell pocsványban élni,de sokkal inkább nem szabad hagyni,hogy eljussunk ide.Én sem vagyok annak a híve,hogy csak úgy szaladjunk el a problémák elől.Tudni kell változni egy kapcsolatban,alkalmazkodni,mindkét félnek.Mert ne gondoljuk,hogy mindig csak a másik a hibás.Persze a verés,ivászat nem engedélyezett nálam sem,ez már nem fér bele,talán a megcsalás sem,de ez nem biztos,még nem éltem át,így erről nem nyilatkoznék.Viszont minden egyéb megoldható probléma szerintem.
2011. szept. 15. 09:39
 10/15 anonim ***** válasza:
bocsánat,posványban
2011. szept. 15. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!