Milyen a második házasságotok? Párotok hogyan kezeli az előző házasságból származó gyereket vagy gyerekeket?
Nem, nálunk is, de már kezdem lesz@rni. Majd ha elmegyek végre (ha addig bele nem halok), talán hiányozni is fogok neki.
Mert most, hogy itthon van, és beszélünk egy héten max. fél órát, amúgy meg kábé "tojik rám"... ez rohadtul nem jó. De hiába mondják a szemébe, ő makacsul tiltakozik, hogy nem hanyagol el... á, dehogy. :(
Utolso,
Azt egyaltalan nem sz.rnam le, ha uj ferj a gyereket rosszul kezelne.
Én imádom az Ő kislányát, Ő jól elvan az én nagy fiammal. Az Ő kislánya is bújik hozzám, az Én fiam nagyobb távolságot tart, de udvariasan, és nem vitáznak, nem kötözködik. Talán lehetne még ennél is jobb, de már nem sokkal. Ha meglesz a közös gyerek, majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, nem hiszem, hogy pont az borogatná fel a békét.
Tehát, ha statisztika készül, én inkább pozitív vagyok, bár máshol is hallom, hogy szoktak lenni ezzel gondok. Mi szerencsések vagyunk, úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!