Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?
Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?2010. szept. 16. 15:03
71/87 anonim válasza:
Jelentkezz Kislányom a Csabai Kolbászfesztiválra,ott aranyérmes lennél, mint kitágított torkú kolbászkóstoló.
Akkora xarházi m0csk0s curva vagy,hogy ennél nagyobb örömed sose legyen,csak egy ócska másodhegedűs luvnya!
72/87 A kérdező kommentje:
Jó. Igaz. De lehetek még normális ember és összeszedhetem magam, lehetek még boldog, ha változok, változtatok? Mindenki változhat, tudom hogy rossz amit csinálok, azért is akartam tudni a kivülállók véleményét.
2010. szept. 16. 16:02
73/87 A kérdező kommentje:
Ugye még megváltozhatok?
2010. szept. 16. 16:04
74/87 anonim válasza:
Attól mert téged kihasználtak még nem kell neked is riherongy sz.rházivá válnod. Nem a pasijaid tehetnek arról, hogy képtelen vagy normális párkapcsolatot kialakítani, úgyhogy ne őket szívasd, hanem jól nézz tükörbe és gondolkodj el magadon meg azon amit csinálsz.
75/87 anonim válasza:
rajtadmulik e hogy változol e
76/87 anonim válasza:
Teréz anya már nem leszel,nem kell itt a színészkedés "változni akarok" duma, nem kapsz érte Oscar díjat. 300 Miatyánk,és rózsafűzér szorongatás sem ment fel téged a tetteid alól!
Curva vagy, és kész!!!!!
77/87 anonim válasza:
Na kezdem ott, hogy engem is sok férfi átb*szot, még sem vok egy akkora r mint te.
78/87 A kérdező kommentje:
Jól van és, attól még akarok változtatni!!!!
Csak nem tudom, hogyan kezdjem el. Bárcsak normális életem lehetne, más embereknek miért megy minden ilyen könnyen...
Találnak egy párt és kész.
2010. szept. 16. 16:11
79/87 A kérdező kommentje:
jó nekik.
2010. szept. 16. 16:12
80/87 anonim válasza:
húzz el egy szexuálpszichológus,ott rinyálj! nekünk nincs Phd-nk, így mi csak azt tudjuk mondani neked.... hogy egy ócska kolbászfacsaró roh@dt luvnya vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!