Miért van mindig két pasim egyszerre?
Még alakulsz, és nem jegyeztek el vagy nem élsz házasságban ahol már ez cikinek számítana.
Nekem is volt ilyen korszakom, kerestem valamit és azt hittem egyszerre több pasitól megkapom. De semmi nem lett belőle, egyikből sem, rájöttem hogy ezek üresek, mert a valódi PÁRKAPCSOLATBAN nem kell másik, nincs szükség "pótlásra". 25 voltam mire ez teljesen letisztult bennem.
Kívánom, hogy Te is találd meg önmagad, mert azt keresed, hogy ki is vagy valójában...
nem kell ahoz r.ibancnak lenni hogy valaki igényelje a szexet. mindenki igényli a szexet -.- barom p.öcsök vagytok hogy r.ibancoztok egy lányt akit nem is ismertek.
azért mert két pasija van egyszerre attól nem lesz r.ibanc. a r.ibancnak nem feltétlenül van pasija és az pénzért baszik. szóval a r.ibancság nem itt kezdődik!
szóval le lehet állni az oltogatással, mert a csaj pofájába nem mernétek megmondani fostos szaros gennyes f.aszú köcsögök.
kérdezőnek:
ezzel semmi baj nincs, illetve azzal van hogy mindkét fiút átvágod, ez nem valami szép dolog. döntened kéne, de szerintem egyik se való neked vagy hát nem tudom. azzal lenne az igazi akivel megtudsz mindent beszélni, de vele nem jó a szex?
amúgy még változni fogsz, nekem is sok pasim volt már és sokakat csaltak meg,engem is csaltak már meg (2en)...
sokidőbe telt mire megtaláltam a "tökéletes pasit"... aki nem tökéletes :D de még alakitunk rajta:D
Amúgymeg nem apukád miatt van, ne akarj te is másra fogni ilyen dolgokat :D örülj hogy neked legalább van apukád és becsüld meg a szeretteidet mert sosem tudhatod hogy mit hoz a sors! (nekem a pasim jan.ban halt meg,apukám rá egy hónapra...)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!