Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim megkérdezi, hogy hány pasim volt eddig, meg hogy az exeimnek nagyobb farka volt e, mint neki, és hogy voltam e két pasival egyszerre hármasban, vagy van e ilyen vágyam, akkor ez féltékenységet, aggódást jelenthet?
Fuss, amíg teheted!
Sajnos az önbizalom hiányos férfiak egy idő után átfordulnak szadistába és rajtad vezetik le a problémájukat úgy, hogy érzelmileg lehúznak az ő szintjükre.
Ezt persze most el fogod vetni, de pár év múlva visszaolvashatnád.
Szerintem ez puszta kíváncsiság..
Nálunk is feljött egyszer egy ilyen téma.Tudni akart rólam mindent ami a múltamban van,de utána ennyi,nem is foglalkozott vele.A nyitott kapcsolatos kérdést nem tette fel,de minden másról beszéltünk.Ja és ezt kb 3 hónap után.Nem futottam el és jól tettem.Nincs még egy ilyen ember,aki ennyire szeretne engem és mindent megadna értem.
2 éve vagyunk együtt és minden rendben van.Szerintem egyáltalán nem baj,ha meg akarja tudni,hogy te milyen beállítottságú vagy,milyen gondolataid vannak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
22L
Jó pofa!
Ezt szerintem minden férfi végigkérdezi, én is.
Vicces.
Nem féltékenység, vagy egyéb dilis ok következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!