Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?
Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?2010. szept. 16. 15:03
1/87 A kérdező kommentje:
Emellett másokkal csak flörtölök. Előtte is 2 pasim volt, de miért van mindig két pasim, miért nem elég 1? Ez hajlam, vagy mi lehet a bajom, más lányok olyan monogámok..
2010. szept. 16. 15:04
2/87 A kérdező kommentje:
Hogyan gyógyitsam ki magam? Hogyan állapodjak meg 1 mellett?
Annyira nehéz..
2010. szept. 16. 15:05
3/87 anonim válasza:
Talán azért, mert egy ribanc vagy.
15/f
4/87 anonim válasza:
Bameg te ennyire idiota vagy hogy ide jossz dicsekedni hogy mekkora egy qurva ribanc vagy.
Na takarodjal innen. :S
5/87 A kérdező kommentje:
Ez nem riban.ság!
Mert mind a kettőbe szerelmes vagyok ugyanúgy. Nem fekszem le mindenkivel, csak választani nem tudok, mert nekem kettő kell: egyik aki az eszemet, és a lelkemet elégíti ki és a másik a testemet. De olyat szeretnék találni aki ezt a kettőt egyesíti! Érted! De ilyet miért nem találok? Idővel mindig jön egy második.
2010. szept. 16. 15:10
6/87 anonim válasza:
azért mert annyira tahó vagy hogy nem becsülöd ennyire egyik férfit sem..
7/87 anonim válasza:
egyikbe se vagy szerelmes igazán az aki csak testedet elégeti ki az 1sima baszófiu már bocs
8/87 anonim válasza:
Nem akartam csúnyát írni,de az előttem szólók már meg tették, szóval csak bólogatok, ez van... ez vagy...
9/87 A kérdező kommentje:
Ti férfiak könnyen beszéltek. A többségeteknek elég a szex és máris az mondjátok van egy barátnőm. De nekem ugyanolyan fontos a lelkizés és a beszélgetés.Ti kibirjátok ha egy lánynak nincs esze, meg lelke csak szex. Nekem azonban olyan kell aki mindentéren kielégít, és ha ez nincs meg egy emberbe, akkor unatkozzak egy mellett?
2010. szept. 16. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!