Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindig két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?

Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?
2010. szept. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem túlságosan szex központú vagy ami nagy hiba és amikor azt írtad problémás lenne új partnert keresni azt érezteti velem, hogy te nem is ragaszkodsz annyira a mostani palikhoz.Én speciel most nem vagyok teljesen elégedett szexuális téren igaz ez nem a partnerem hibája, de ettől függetlenül én bele sem gondoltam hogy emiatt új pasi kéne:S nekem a lelkizés sokkal fontosabb mint a testiség és csak randizásnál jártam több pasival viszont amint bejött a képbe az igazi dobtam a többit.te egy utolsó kis rib@nc vagy de nem azért amit teszel, hanem azért mert nem tudsz dönteni és te ezt TERMÉSZETESNEK veszed!! valójában csak itt csinálsz nekünk egy kis műhisztit.
2010. szept. 16. 15:27
 32/87 anonim ***** válasza:
75%

Na gyülnek a ribancok es a himringyok.

Taplo az aki hüseges? Erdekes mentalitas. Ilyen is csak az ilyen szetbaszottak agyabol pattanhat ki hogy igazoljak valamivel a tetteiket.

2010. szept. 16. 15:27
 33/87 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben már lelkiismeretfurdalásom sincs, vagyis csak ritkán, és olyankor is csak a 3éves kapcsolatomat sajnálom, mert őt érzékenyebben érintené. A másik meg féltékenységi rohamot kapna.
2010. szept. 16. 15:28
 34/87 anonim ***** válasza:
Tapló az, aki nem tudja értelmezni az adott szöveget!
2010. szept. 16. 15:29
 35/87 anonim ***** válasza:
ja és én 24N vagyok, de ettől függetlenül tudom, hogy nem minden pasit csak a szex érdekel, igenis vannak nagyon kedves férfiak is akik érzelgősek és jók az ágyban egyszerre, csak neked sajnos a rosszabb fajta tetszik
2010. szept. 16. 15:29
 36/87 anonim ***** válasza:

Nem vagy rosszabb, mint azok a pasik, akik több nőt kúrogatnak, ugyanolyan vagy. :)

Talán meg kéne találnod a párod, az igazit. Egyébként nem az a baj, hogy két pasid van, hanem az, hogy hazudsz nekik. Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, te meg folyamatosan hazudsz. Erre nem mentség a hiperaktivitás. Ha véletlen kiderül a turpisság, akkor a két pasi utálni fog téged, és az ismerőseik ribancnak fognak tartani, szerintem joggal. Akkor aztán lehet keresni újat (kettőt is :D)

Mi lenne, ha két olyan pasid lenne, akik tudnának egymásról?

2010. szept. 16. 15:30
 37/87 A kérdező kommentje:
Hogy lehet kibirni egy ember mellett évekig megcsalás nélkül. Nekem 1 évig sikerült...18 évesen. Ő volt az egyetlen pasi akit nem csaltam meg.
2010. szept. 16. 15:30
 38/87 anonim ***** válasza:

"Miért lennék rosszabb mint azok a pasik, akik több csajt kurogatnak?"

ne igy gondolkozz inkább probálj meg különbebb és civilizáltabb lenni mitn azok a bizonyos "pasik"

2010. szept. 16. 15:31
 39/87 anonim ***** válasza:
ja és bocs az elirásokért
2010. szept. 16. 15:31
 40/87 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet kibirni egy ember mellett évekig megcsalás nélkül. Nekem 1 évig sikerült..."

1. akaraterővel

2. pár váltással

Vágysz az új farokra is, de azért a régire is igényt tartasz...

2010. szept. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!