Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?
Erőteljesen tévedsz, hogy szex van és minden oké.
Valószínűleg innen adódik a menalitásod, elég buta vagy, inkáb ostoba, ha azthiszed, hogy minden férfi ilyen.
Ezek után joggal akasztom Rád a RIBANC jelzőt!
Te azon Nők táborát gyarapítod, akiket megfelelő mennyiségű pénzzel meg lehet tartani.
ma 15:16 vagyok.
De, van ami hiányzik, de pont a hibáival együtt jó.
Ha, meg egyszer oda süllyedek, ott lesznek az olyan ribancok, mint Te!
Én megértelek! +2 éves vagyok, és amióta az eszemet tudom párhuzamos kapcsolataim voltak. Nincs ebben semmi rossz. Aki leribancozott, az vagy egy tapló férfi, aki valószínüleg ugyanezt teszi, csak nőkkel, vagy egy olyan naív nő, aki hisz még a hűségben! Ált. azok ba..nak rá a legjobban mindig, akik feltétel nélkül bíznak a párjukban.
Egy pasi sem érdemli meg, hogy hűségesek legyünk hozzájuk.
Mi a horoszkópod? Mert véleményem szerint az ikrek jegyűek képesek a kettősségre. Ha akarsz, írj privit!
Szerintem ez tényleg probléma, lelki probléma, bizonytalan vagy magaddal kapcsolatban, nem tudsz (nem akarsz) dönteni a két pasi között, illetve úgy döntesz, hogy megtartod mindkettőt (utóbbi esetben ez szimpla hazugság), ezzel igazából nekem semmi gondom nincs, mindenki úgy él, ahogy akar, és ha egy embertől nem tudja megkapni, amit szeretne, még mindig jobb, ha kettővel teszi, mintha minden héten másikkal, viszont nagyon unszimpatikus az a véleményed, hogy "Ti férfiak könnyen beszéltek. A többségeteknek elég a szex és máris az mondjátok van egy barátnőm. De nekem ugyanolyan fontos a lelkizés és a beszélgetés.Ti kibirjátok ha egy lánynak nincs esze, meg lelke csak szex."
Mégis mit képzelsz magadról? Hogy te felsőbbrendű vagy a férfiak nagy részéhez képest, csak neked vannak lelki igényeid, a férfiak meg csak dugni akarnak?
Amúgy meg vagy vállald fel, hogy neked igenis, két pasira van szükséged, és kvázi átvágod mindkettőt, és ne panaszkodj, ne sírj, vagy keress olyan pasit, aki minden igényedet kielégíti, vagy pedig szerezz be két olyan pasit, akik elfogadják, hogy mással is szexelsz.
Hát ha jó lenne, akkor nem tetted volna fel a kérdésed.
Én szerintem a lágyabb srác vonalán indulj el...
Minden férfiban ott van a vad férfi is, csak elő kell csalogatni.
Akkor pedig két legyet üthetnél egy csapásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!