Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?
Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?2010. szept. 16. 15:03
41/87 anonim válasza:
Érdekes... Nem olvastam el az összes kommentet, de azt már levágtam, hogy neked nincs szíved.
Hogy bírsz oda állni az egyik férfi elé, mikor még délután a másik dugott? Soha nem tudnék ilyet tenni, milyen gusztustalan már? :S
Te senkit nem szeretsz csak MAGADAT.
Az a lényeg neked jó legyen, hogy a másik szerencsétlen mit érez a hidegen hagy....
Ezek után nőnek érzed magad?
(Férfiváltozatban ugyan ez a véleményem, az én szememben féreg aki ilyet tesz!)
42/87 A kérdező kommentje:
A mostaniak ismerik egymást (kollégák). De mivel nagyon jól manővereztem eddig semmi nem derült ki. Ez a veszély is tetszik nekem...
2010. szept. 16. 15:32
43/87 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy ismerjék egymást, hanem hogy tudják, hogy a másik is dug téged... Te most két férfit csalsz meg folyamatosan. Nem arról van szó, hogy 1 év után csinálsz egy kis kalandot, hanem két férfit is kihasználsz, elárulsz folyamatosan.
44/87 A kérdező kommentje:
Próbáltam szakítani hol az egyikkel hol a másikkal de nem ment. Még szakitani sem tudok, az sem tudom melyiket választanám igazán, lehet egyiket sem.
2010. szept. 16. 15:34
45/87 anonim válasza:
amugy szerencséd hogy ebbe liberális elofogadó társadalomba születtél iránban lehet hogy megkövezne téged a 2pasidés rokonsága
46/87 A kérdező kommentje:
Mielőtt ennyire sajnálnátok a pasikat, elmondanám hogy mind a kettőnek van felesége. De a szerelem túlmegy a házasságon. A feleségüket már nem szeretik...
2010. szept. 16. 15:36
47/87 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, csak a kérdést, és nekem az a véleményem, hogy te egy önző ember vagy, egyik srácot se szereted, csak kihasználod őket. Mellesleg az jön le az írásodből, hogy nem is igazán tanácsra van szükséged, csak dicsekedni akarsz, hogy milyen ügyesen titkolózol meg játszadozol velük. Remélem, mindkettő otthagy és ott maradsz pasi nélkül.
48/87 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos, hogy kövezés általi kivégzést kapna.
Nemrég hallottam a hírekbe, hogy egy nőt halálra köveztek, mert megcsalta a férjét. Bár én a hapsikat is megkövezném ugyan úgy. ;)
49/87 anonim válasza:
ja ha mind2önek van felesége akkor ökse különbek nemkel öket se sajnálni
50/87 A kérdező kommentje:
Miért kell így elitélni Theodorik? Te olyan tisztességes vagy, nem hinném...
2010. szept. 16. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!