Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?
olvasgatom itt a dolgokat, és egyre jobban látszik, hogy egy nagy büdös ótvar ku****va vagy
tul.képpen mit akarsz? mit mondjunk?
miért ha te meglátsz egy jó csajt nem izgulsz fel? de..
és van olyan nő akinek te sem tudnál ellenállni, mégha egy rendes kedves barátnő várna haza akkor sem. azért mert még nem kerültél soha krizishelyzetbe, még nem kéne eljátszani a szupererkölcsöst.
"Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom."
William Shakespeare
itt 1tipp hogyan legyél hüséges
El akarom hagyni ezt a kettőt és egy velem egykorút szeretnék találni, de mindig visszatáncolok, mert olyan nehéz lenne ismerkedni, egyáltalán hogyan találjak egy 20onévest, a mai fiatalok olyan gagyik. Bánt hogy én nem tudok átlagos lány lenni, ugyanakkor valaki jól írta: félek attól is hogy megcsalnak, ezért viselkedem így. Önvédelem: inkább én verjek át, minthogy engem verjenek.
Jó lenne megváltozni, de nem tudom hol a sz.r ba kezdjem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!