Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindig két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?

Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?
2010. szept. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
háténien konzervativ maradi hülye köcsög vagyok:)
2010. szept. 16. 15:42
 52/87 anonim ***** válasza:
amugy azért mert qrvára rosszul esne ha 1csaj ezt csinálná velem
2010. szept. 16. 15:43
 53/87 A kérdező kommentje:
persze, persze, nyilván nincsennek mocskos gondolataid...
2010. szept. 16. 15:44
 54/87 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez nem is igazi kapcsolat... mármint egyik sem. Csak szerető vagy mindkét férfi számára? Vagy ők mennyire gondolják ezt komolyan, szerelmesek beléd? Mert ha igen, akkor nagyon csúnya dolog amit csinálsz, de ha csak nem akkor viszont nincs benne semmi szerintem. MIndenki annyi emberrel fekszik le amennyi jól esik, ha ezzel nem bánt meg egy másik embert. Ezt az irános dolgot meg hagyjuk már, nem iránba vagyunk szerencsére, és különben is, ha minden ember (akár férfi) aki megcsalta a párját és megkövezik, akkor már az emberiség kihalt volna.
2010. szept. 16. 15:44
 55/87 anonim ***** válasza:
73%

olvasgatom itt a dolgokat, és egyre jobban látszik, hogy egy nagy büdös ótvar ku****va vagy

tul.képpen mit akarsz? mit mondjunk?

2010. szept. 16. 15:46
 56/87 A kérdező kommentje:

miért ha te meglátsz egy jó csajt nem izgulsz fel? de..

és van olyan nő akinek te sem tudnál ellenállni, mégha egy rendes kedves barátnő várna haza akkor sem. azért mert még nem kerültél soha krizishelyzetbe, még nem kéne eljátszani a szupererkölcsöst.

2010. szept. 16. 15:46
 57/87 A kérdező kommentje:
Mit? Adjatok tippeket hogyan legyek hűséges!
2010. szept. 16. 15:47
 58/87 anonim ***** válasza:

"Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom."

William Shakespeare

itt 1tipp hogyan legyél hüséges

2010. szept. 16. 15:50
 59/87 anonim ***** válasza:
Lol milyen tippeket? :D Az ember nem ösztönlény, meg kell tanulni uralkodnia rajtuk. De mivel ez neked nem megy, így csak a tüzes billogot tudom ajánlani tippnek. :P
2010. szept. 16. 15:50
 60/87 A kérdező kommentje:

El akarom hagyni ezt a kettőt és egy velem egykorút szeretnék találni, de mindig visszatáncolok, mert olyan nehéz lenne ismerkedni, egyáltalán hogyan találjak egy 20onévest, a mai fiatalok olyan gagyik. Bánt hogy én nem tudok átlagos lány lenni, ugyanakkor valaki jól írta: félek attól is hogy megcsalnak, ezért viselkedem így. Önvédelem: inkább én verjek át, minthogy engem verjenek.

Jó lenne megváltozni, de nem tudom hol a sz.r ba kezdjem el.

2010. szept. 16. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!