Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindig két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?

Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?
2010. szept. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
a hűség nem érzés hanem döntés
2010. szept. 16. 15:51
 62/87 anonim ***** válasza:
amugy ha meglátok 1csajt akkor megnézem és kész de nem fogom megdugni ha közbe van barátnöm ez különbözteti meg az embereket az állatotkol hogy nem ösztönök vezérelve élnek
2010. szept. 16. 15:51
 63/87 A kérdező kommentje:
Az első szerelmem annyira szép volt az a kapcsolat, sosem csaltam meg és rajongtam érte, más eszembe sem jutott. Vele vesztettem el, azt hiszem az a teljes rajongás és harmónia hiányzik amit vele megéltem 18 évesen. Azóta rendszertelen az életem mióta nincs.
2010. szept. 16. 15:53
 64/87 A kérdező kommentje:
Olyan kapcsolatra vágyom mint ami vele volt!
2010. szept. 16. 15:54
 65/87 anonim ***** válasza:
61%
akkor is ribi vagy azt kész.xD
2010. szept. 16. 15:55
 66/87 anonim ***** válasza:
ha ennyire szereted talán probáldmeg visza szerezni vagy mit tudomén ezt igazábol neked kell tudni
2010. szept. 16. 15:55
 67/87 A kérdező kommentje:
Családot és gyerekeket is szeretnék majd teljesen normális életet! De nem megy, nem tudok valahogy megbízni a férfiakban már, annyi sz.ralakkal találkoztam 4 év alatt hogy kiábrándultam és elvesztettem a hitem egy normális kapcsolatban.
2010. szept. 16. 15:56
 68/87 anonim ***** válasza:
73%

Persze, mindkettőbe szerelmes vagy.. naná.

Az ember csak egy valakit szerethet igazán. Tudod kit szeretsz te egyedül? saját magadat. Egy erkölcsi nulla, hányadék trágyakupac vagy. Ja és nőj fel végre.

Na pá.

2010. szept. 16. 15:58
 69/87 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen is ribancság, ha elhiszed ha nem
2010. szept. 16. 16:00
 70/87 anonim ***** válasza:
attól hogy sok tárgyakupacal találkoztál nemkell be álni sorba és azzá válni
2010. szept. 16. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!