Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindig két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig két pasim van egyszerre?

Figyelt kérdés
Talán nagyok lennének az igényeim? Most is kettő van egyszerre párhuzamosan az egyik 3 éve a másik fél éve. Nem tudnak egymásról. Az egyik nagyon kedves, okos, érzékeny, gyengéd, szőke hajú kékszemű, lelkileg harmónia, mindenről tudunk beszélgetni, jókat eszünk iszunk főzünk. A másik vadabb, határozottabb, sötéthaj,sötétszem, az ágyban frenetikus, csókja szuper, a testiség vele sokkal jobb, vadabb,(orálisszex, szimpatikusabb farokméret) változatosabb. Vele is jól kijövök, humoros, de vele többet veszekedem mert ő féltékeny, meg ő nem olyan lelkizős, zárkózottabb. Mind a kettőt szeretem, de az újabbat talán 1 picit jobban, mert ő izgalmasabb, rejtélyesebb, őrültebb. De néha annyira nehéz ez az életforma, meg hogy nem tudok dönteni! Amikor 1 nap mind a kettővel randizom, annál nincs is rosszabb. De ami az egyikben megvan, az a másikban nincs. Miért nem találok soha olyat akiben minden megvan. Ez jó így?
2010. szept. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:
Persze lehet ott kéne hagyni mindkettőt, de hol találok egy újabbat egy harmadikat? Olyan fáradságos lenne összeszedni valakit, meg akkor még meg kellene ismerni, aztán meg kellene bízni benne és ez rengeteg idő lenne. Egyáltalán hol ismerkedhetnék 20onévesekkel. Ezek ketten 30-40esek.
2010. szept. 16. 15:20
 22/87 anonim ***** válasza:
igen vannak olyan férfiak akik csak dugni akarnak de szerintem ne általánositsatok
2010. szept. 16. 15:21
 23/87 anonim ***** válasza:

Hát ahogy elnézem, pasit fogni eddig sem okozott problémát!

Remélem nem az én nőm vagy.

2010. szept. 16. 15:22
 24/87 Morals ***** válasza:

Nézd, én átérzem amit mondasz, mert én is több vasat tartottam a tűzben annak idején. Volt egyszerre egy 19 éves, és egy 29 éves barátnőm is.

De megsúgok valamit, nem ismered még önmagad.

Én baromi sokat szenvedtem, mert éppen azt felejted el, hogy egy kapcsolat nem csak megfelelés másoknak: magadnak is meg kell felelned.

Én egy idő után nem tudtam tükörbe nézni, mert 2 ember érzelmeivel is játszottam, a saját önző igényeim kielégítésére. De nem elégültem ki.

A lelki harmóniát csak egy féllel érheted el, s ha úgy hiszed kettővel, akkor egyik sem az igazi.

Amit Te csinálsz ,az nem ribancság, mert ez mindenkiben benne van, hanem egyszerűen csak megalkuvó vagy.

Ez pedig talán a legmegvetendőbb emberi hiba.

S e területen még tudsz javítani, de azt nem, ha egy érzéketlen nő vagy. Akkor bizonyos férfiak számára kapásból nem is léteztél nőként sohasem.

25/87 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, hogy a mai világban, ilyen erkölcsök mellett még felháborodnak ezen! Milyen prűd emberek vagytok ti? Bezzeg a pasik megtehetik, hogy két, vagy több nőt dugnak egyszerre, mi? Rájuk nem kell rosszat mondani!

Álszent banda!

26/87 A kérdező kommentje:
Skorpió vagyok amúgy. :)
 27/87 anonim ***** válasza:
74%

"Persze lehet ott kéne hagyni mindkettőt, de hol találok egy újabbat egy harmadikat? Olyan fáradságos lenne összeszedni valakit, meg akkor még meg kellene ismerni, aztán meg kellene bízni benne és ez rengeteg idő lenne. Egyáltalán hol ismerkedhetnék 20onévesekkel. Ezek ketten 30-40esek."

Fáradtságos? :D

Lusta is vagy? :D

28/87 anonim ***** válasza:
49%

"Én megértelek! +2 éves vagyok, és amióta az eszemet tudom párhuzamos kapcsolataim voltak. Nincs ebben semmi rossz. Aki leribancozott, az vagy egy tapló férfi, aki valószínüleg ugyanezt teszi, csak nőkkel, vagy egy olyan naív nő, aki hisz még a hűségben! Ált. azok ba..nak rá a legjobban mindig, akik feltétel nélkül bíznak a párjukban.

Egy pasi sem érdemli meg, hogy hűségesek legyünk hozzájuk.

Mi a horoszkópod? Mert véleményem szerint az ikrek jegyűek képesek a kettősségre. Ha akarsz, írj privit!"

Tipikus liberális marha szöveg jaés aotvan lent bizonyiték

horoszkóp.....ami ugye a hiszékenyek le huzása

2010. szept. 16. 15:23
 29/87 anonim ***** válasza:
Hogy tudod fél éve úgy csinálni,h ne tudjanak egymásról???:) Egyszer biztos megjavulsz, ha megtalálod az igazit. Én egyébként nem ribancozlak le, nekem is volt,h 2pasim volt egyszerre. Nem olyan nagy ügy:)
2010. szept. 16. 15:24
 30/87 A kérdező kommentje:
De ha találnék is egy harmadikat az se lenne elég. Imádok beszélgetni mindenről, imádok szexelni, imádok sportolni rengeteg mindent imádok az életben, és híperaktív vagyok. Miért lennék rosszabb mint azok a pasik, akik több csajt kurogatnak? Persze azért a lelkem mélyén csak egyet szeretnék, de azzal mindent kipróbálni.
2010. szept. 16. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!