Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el
Gáz és a fiúd normális. Ha pedig megteszed és nem hagy el akkor nem normális.
Ha az igekötő és az ige közé egy másik szó is bejön, akkor három szóban írjuk, értsd: ki fogom próbálni!
A "hadjon"-t már nem is írom inkább...
Igen,"gáz"."Gáz",hogy ennyire unatkozol,hogy kamu kérdések feltevésével töltöd az időt és várod az emberek reakcióját,hogy majd jön rá 150 komment.De még "gáz"abb az,hogy mivel én ezt nem hiszem el,de talán feltételezhető,hogy valahol a gondolataidban mégis erre vágysz(ha van pasid,ha nincs)-ami még önmagában nem is lenne olyan "gáz",mert ugye mindenkinek vannak fantáziái,ami nem feltétlenül azt jelenti,hogy a valóságban ki is próbálná,de az már irtó"gáz",hogy mindezt egy kérdésben összehoztad a párkapcsolattal,ami tudtommal két ember kölcsönös szeretete és tisztelete a másik iránt,ahol nincs szükség 3-ikra,4-re és társaikra.De én kérek elnézést,ha nem így gondolod,csak hergelni akarod a jó népet.
Egyéb javaslatom pedig az lenne,ha már ilyen időmilliomos vagy,akkor inkább a helyesírásod tökéletesítésével törődj.
:)
üdv és szép napot!
Èn benne vagyok! Pontosabban Benned lennék! :P
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!