Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék lefeküdni egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el

Figyelt kérdés
mert én minden képpen kifogom próbálni ha elhagy ha nem de az lenne a legjobb ha megértené hogy én erre vágyom
2011. márc. 21. 14:13
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
a helyesírásom olyan amilyen nem mondta senki hogy aki nem tud helyesen írni az ne is írjon. SZERINTEM Örülj neki hogy te tudol helyesen írni.
2011. márc. 21. 14:29
 12/39 anonim ***** válasza:
78%
Ha ez a kérdés igaz, akkor te egy sz*r, szerencsétlen, szánalmas r*banc vagy? Ennyire vágysz arra hogy 3 f*sz benned legyen?:D Miaz hogy nem adom fel a vágyaimat senkiért? Még most szakíts szegény sráccal, hogy találjon egy jobb embert, amit megvallom, nem is lesz nehéz. A kis ribinek áll még feljebb! Kéne neked egy hatalmas pofon basszus!
2011. márc. 21. 14:31
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed, hogy gáz-e kapsz válasz rá, aztán azt írod, "leszarom hogy te mit gondolsz".

Akkor most érdekel, hogy gáz-e, vagy nem érdekel?

Mert ugye az nem kérdés, hogy megtedd-e, hisz már eldöntötted.

Nem értem a kérdésed lényegét. Mármint, a provokáción kívül. Akár valós a helyzet, akár kitalált.

2011. márc. 21. 14:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek teszel fel kérdéseket ide,ha lesz*rod mások véleményét h*lyegyerek?Azért,hogy alátámasszuk azt a téveszmédet,hogy nem benned van a hiba,hanem a pasidban mert nem érti meg,hogy te szegény miért akarsz rajta kívül 3 másikkal egyszerre ke*élni?Akkor ne élj párkapcsolatban,vagy legalább ne várd már el a pasidtól(aki nem tudom miért kell amúgy egy ilyen "embernek",mint te vagy),hogy ezt tolerálja,tudod,nem a 3 pasi gáz,hanem az,hogy így gondolkodsz a párkapcsolatodról.Bár csak jót tennél a pasidnak vele,mert legalább megszabadulna egy ilyen h*ülyétől,mint te vagy,ha "elhad" téged.

Egy a vége mindennek: emberileg egy nulla vagy és kész,akibe egy csöppnyi morál nem szorult.Magadat azzal d*gathatod szét,akivel akarod,mert a te életed,de egy másik embert így gallyra vágni,aki talán szeret téged,az már nem semmi.Örülhetsz,hogy 19évesen itt tartassz,ahol.

22/L

2011. márc. 21. 14:35
 15/39 anonim ***** válasza:
ja,és az voltam,akinek a kommented szólt.
2011. márc. 21. 14:37
 16/39 A kérdező kommentje:
Amiatt hogy három fiuval akarok lenni még nem feltétlen vagyok ribanc meg....stb utálom az ilyen begyepesedett hülye népet akik egyből itélkeznek én szeretem a párom azt is szeretem ha megölel megcsokol átölel mindent szeretek benne . de mégis bennem van ez a vágy és nem tudok vele mit kezdeni minden áron ezt akarom én sem akarom azt hogy a párom emiatt elhadjon de viszont azt sem akarom hogy elnyomjam magamban a vágyaimat
2011. márc. 21. 14:37
 17/39 anonim ***** válasza:
Kiscsillag, nem azért rib@ncoznak le, mert ez a vágyad. Pontosan azért, mert játszi könnyelműséggel adod elő, hogy a párod sem áll az utadba. Na ez a gáz ám, nem a hármas.
2011. márc. 21. 14:41
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem qvára begyöpösödöttek vagyunk...Tényleg.Gondolkozz már el,szerinted ha valaki szeret valakit,az megbántja ilyen gusztustalan módon a másikat nem törődve azzal a fájdalommal,amit neki okozol ezzel?

Szerintem nincs miről beszélni,ha ezt nem fogtad fel.Az egoizmus egyik csúcspéldánya lehetsz.Minden csak neked legyen jó,rúgj bele mindenkibe aztán még egyszer,mert az előzőért talán jogosan fordulnak el tőled.

Amúgy továbbra is tartom azt,hogy kamu vagy.

2011. márc. 21. 14:42
 19/39 anonim ***** válasza:
Én Rib*ancoztalak le. Hogy én begyepesedett lennék? Kipróbáltam már lánnyal is, volt egy éjszakás kalandom, de van barátom és az istenért se csalnám meg, főleg nem 3 férfival! Oké ha szingli vagy megint más a helyzet, dehogy ha képes lennél feladni a barátodat ezért, akkor akármit mondasz, nyilvánvaló hogy nem szereted, mert akkor csak ő kell neked, nem rajta kívűl 3 f*sz!!! Az a normális ha elhagy, és hidd el, egyetlen normális férfi se tűrné el ezt, mert a párkapcsolat azt jelenti hogy PÁRban történnek meg a dolgok, nem 3-asban 4-esben, és akármennyire mentegeted magad, akkor is csak egy ribi leszel!
2011. márc. 21. 14:44
 20/39 anonim válasza:

Ha erre vágysz akkor jobb ha megteszed, mint ha elnyomod magadban. Viszont kár volt közölni a barátoddal, mert soha többé nem fog tudni úgy megbízni benned mint korábban. Még ha szeret is, akkor is mindig ott lesz benne a kétség. Most még abban a korban vagy amikor sok mindent ki szeretnél próbálni, és inkább most mint akkor, amikor már igazán nagy tétje lesz a tetteidnek (család, gyerekek stb).

Jó szórakozást a partihoz.

2011. márc. 21. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!