Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el
Megkérdezed, hogy gáz-e kapsz válasz rá, aztán azt írod, "leszarom hogy te mit gondolsz".
Akkor most érdekel, hogy gáz-e, vagy nem érdekel?
Mert ugye az nem kérdés, hogy megtedd-e, hisz már eldöntötted.
Nem értem a kérdésed lényegét. Mármint, a provokáción kívül. Akár valós a helyzet, akár kitalált.
Akkor minek teszel fel kérdéseket ide,ha lesz*rod mások véleményét h*lyegyerek?Azért,hogy alátámasszuk azt a téveszmédet,hogy nem benned van a hiba,hanem a pasidban mert nem érti meg,hogy te szegény miért akarsz rajta kívül 3 másikkal egyszerre ke*élni?Akkor ne élj párkapcsolatban,vagy legalább ne várd már el a pasidtól(aki nem tudom miért kell amúgy egy ilyen "embernek",mint te vagy),hogy ezt tolerálja,tudod,nem a 3 pasi gáz,hanem az,hogy így gondolkodsz a párkapcsolatodról.Bár csak jót tennél a pasidnak vele,mert legalább megszabadulna egy ilyen h*ülyétől,mint te vagy,ha "elhad" téged.
Egy a vége mindennek: emberileg egy nulla vagy és kész,akibe egy csöppnyi morál nem szorult.Magadat azzal d*gathatod szét,akivel akarod,mert a te életed,de egy másik embert így gallyra vágni,aki talán szeret téged,az már nem semmi.Örülhetsz,hogy 19évesen itt tartassz,ahol.
22/L
Szerintem qvára begyöpösödöttek vagyunk...Tényleg.Gondolkozz már el,szerinted ha valaki szeret valakit,az megbántja ilyen gusztustalan módon a másikat nem törődve azzal a fájdalommal,amit neki okozol ezzel?
Szerintem nincs miről beszélni,ha ezt nem fogtad fel.Az egoizmus egyik csúcspéldánya lehetsz.Minden csak neked legyen jó,rúgj bele mindenkibe aztán még egyszer,mert az előzőért talán jogosan fordulnak el tőled.
Amúgy továbbra is tartom azt,hogy kamu vagy.
Ha erre vágysz akkor jobb ha megteszed, mint ha elnyomod magadban. Viszont kár volt közölni a barátoddal, mert soha többé nem fog tudni úgy megbízni benned mint korábban. Még ha szeret is, akkor is mindig ott lesz benne a kétség. Most még abban a korban vagy amikor sok mindent ki szeretnél próbálni, és inkább most mint akkor, amikor már igazán nagy tétje lesz a tetteidnek (család, gyerekek stb).
Jó szórakozást a partihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!