Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hónapja járok a barátommal, és amikor együtt vagyunk egyszerre mondunk szavakat, egyszerre gondolunk ugyanarra, sőt előfordul sokszor olyan is hogy egyszerre küldünk egymásnak sms-t, szinte percre pontosan. Ez mitől lehet? Néha már ijesztő.23/L
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 18:56
1/10 anonim válasza:
Ez nem csak veletek van így.
Szerintem nem ijesztő.
2/10 anonim válasza:
Sziámi ikerként születtetek, csak a szüleitek eltitkolták.
3/10 A kérdező kommentje:
Attól lehet hogy túl sokat vagyunk együtt? De ha ettől lenne ez miért nem alakulna ki a szimpla barátokkal?
2011. okt. 20. 18:59
5/10 anonim válasza:
Ezen mi is átestünk. Sőt, még most is vannak ilyen heteink, de már nem annyira ijesztőek :).
7/10 anonim válasza:
Legjobb barátomra ránézek, és tudom mire gondol, mit akar mondani, vagy mit akar csinálni az adott helyzetben. "Szimpla" barátoknál is kialakulhat ez.
8/10 anonim válasza:
Én a helyedben ennek örülnék mert ez azt jelentheti , hogy egy hullámhosszon vagytok.
Nem ijesztő , ebben szerintem sincs extra dolog.
Szívből kívánom sokáig legyetek így egymás mellet és főleg egymásnak.
9/10 anonim válasza:
Sima Telepátia. Nálunk is rengetegszer volt!
10/10 anonim válasza:
Nálunk a legdurvább ilyen az volt,hogy a barátom éppen keresett egy weboldalt,én meg pont abban a percben küldtem el neki msn-en úgy,hogy nem is tudtam,hogy azt az oldalt keresi...szóval az ijesztő volt kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!