Harmadszor véreztem szex után. Úgy tunik, mintha a spermával együtt jönne a vér. Mitől lehet? Fájni alig fáj, viszont ijesztőnek ijesztő. Történt veletek ilyen? Ha igen, hogy oldottátok meg?
Öhm...ha fiú vagy akkor rohanj az urulógusoz...
egyébként meg annyira nem para, de már szedsz fogamzásgátlót?sztem az aggasztóbb,minth vérzel egy kicsit a harmadik sex után...
Fiú vagyok, azért írtam a férfiak egészsége rovatba.
Én is ettől féltem, de reméltem nem olyan ritka ez...
Ha a heréjében lenne sérülés az minimum fájna, nem vérezne.
Csomó mindent kéne tudni, hogy értékelhető választ lehessen adni.
Majd mindjárt jön EE és felteszi a 3 oldalas kérdéslistát, azt megvárom.
Mondjátok el ki ez az EE hogy mindenkinek segít,válaszol,majdnem mindegyik kérdésnél?
nagyon kíváncsi vagyok :P
Velem is többször volt ilyen, sajnos többnyire urológus lett a vége, mert nem tudtam pisilni. A jelek szerint valahol a húgyhólyag záróizmom környékén lehetett a vérzés, mert közvetlenül utána nem tudtam pisilni egyáltalán, de később olykor sikerült, éreztem, ahogy kipisilem az alvadt vér dugót.
Az urológus megkatéterezett, és átmosta a hólyagomat, amiben szintén volt vér ilyenkor.
Vizsgáltak kontrasztanyaggal stb., de nem találtak semmit.
Elég ijesztő, mert nem tudom, mitől volt (tizen-iksz éve nem jött elő), de mert nincs meg az ok, itt lebeg a Damocles kardja a fejem felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!