A péniszem nagyon száraz és cserepes. A cserepesség idegesít jobban, mert elég csúnya. Vagy a kettő együtt jár? Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 14:27
1/10 anonim válasza:
Nem jár együtt a két dolog. Sőt egyáltalán nem is normális. Hol dolgozol te? Kemence mellett? Menj el a háziorvosodhoz, és mond el neki. És kérdezd meg, mely orvos kezel ilyent?
2/10 anonim válasza:
bőr és nemibeteg gondozóba kell menned
3/10 anonim válasza:
Cserepes?? Ültess bele virágot! :D
Amúgy ez valami csúnya nemibetegség. Irány az orvos! És ne szappannal maszturbálj (nem vicc)!! :D
4/10 anonim válasza:
Nyáron nekem is ilyen. hámlik a bőröm nekem is néha. Ez nem nemibetegség.
5/10 anonim válasza:
utolsó, de igen ez betegség, a hámlás is...valószínűleg van egy jó kis gombás fertőzésed
6/10 anonim válasza:
nem hinném. ez természetes, a bőrödnek is cserélődnie kell.
7/10 anonim válasza:
a bőröd 25-28 naponta teljesen kicserélődik hámlás nélkül is, nézesd meg a farkincádat, mielőtt megfertőzöd a partneredet
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ilyen betegséget a markodtól nem kaphattál. Van neked papírod, hogy eddig nem voltál AIDS-es?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az igazság az, hogy 15 éves vagyok, és még soha nem volt nemi kapcsolatom. Amióta emlékszek, mindig ilyen volt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekem elég fura bőröm van. Sok ilyen kidudorodó kis "pötty" van az egész testemen. Bőrgyógyász erre azt mnodta, hogy nekem ilyen a bőröm.
2011. júl. 1. 13:56
10/10 anonim válasza:
Már ugy értette, hogy a fehér embernek fehér, a négernek barna, a rézbőrűnek réz színű, a tied meg "ilyen" cserepes? És azt is mondta, hogy ezzel nem lehet semmit kezdeni? Mindenesetre fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!