Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy egy csomó középkorú jó pasi csúnya nővel van együtt?
Nem minden a külső, lehet ezek a nők kompemzálnak valamit a többi dologgal...
Esetleg szeretik a férfiakat és felnéznek rájuk. A férfiaknak pedig a család lehet, hogy fontosabb, mint anyuci külseje, nem?
Mert jobb nem jutott nekik. A rusnya nőknél legalább nincs konkurencia.
Ami engem illet, sokkal inkább összejövök egy olyan csajjal, akire nyomul még másik 4 pasi, de legalább kinéz valahogy.
Az én filozófiám szerint jobb egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal, mint egyedül megenni a szart...
Tudod, ők megfogadták hogy jóban-rosszban a párjukkal vannak. Ezt hívják szeretetnek, meg szerelemnek. Azt, amikor elfogadod a nődet a szülés után is, izzadtan, smink nélkül. Persze, egy nő adjon magára. De a párja meg fogadja el olyannak, amilyen. Ez az én véleményem. Ja, és a csinos nőt miért hajtják el? Talán mert szeretik a feleségüket?
Ne haragudjatok, de ez kikívánkozott belőlem.
olcso ruhák az mért baj nem kell ilyen 20ezres ruhák sőt szerintem ezek a ku rva drága ruák elég rondák bemész egy kinai találsz hasonló ruhát olcsobban
egyszr tesztelték a kinai meg a márkás ruhát és a kinai tovább birta. Márkás ruhák anyiba külömböznek hogy nike adidas stb stb jel van rajta de azt is kinába gyártják vagy tájvánba japánba stb
bocsi akkor rosszul fogalmaztam: nem olcsó hanem igénytelen,nem csinos stb. Így értettem. mondjuk lötyög rajta vagy nem az alkatához megy stb.
Mindegy fene se érti a pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!