Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy egy csomó középkorú jó pasi csúnya nővel van együtt?
amikor összejöttem a páromal, akkor még bomba nő volt, minden pasi csorgatta a nyálát utánna.
aztán telt mult az idő, két gyerek, sok év, és szépen megváltozott, sajnos minden nőre ez vár.
megnézem én is a jó nöket de nem hagynám el egy fiatal csinibabáért.
már elmult a szerelem , egy nagyonerös szeretet lett belöle, és a család a legfontosabb.
ha nem igy látod akkor még érned kell. 34F
Nos, én is sokszor látok aránylag jó kinézetű pasasokat, lestrapált, elhanyagolt nőkkel.
okai:
- a pasi ilyet kapott
-mert családcentrikus és a nő szült pár gyereket és egész nap dolgozik de a pasi nem hagyja el, mert SZERETI és nem cseréli le a családját egy szép nőre (elvileg ez a normális, nem?!?)
-azért mert a mai nők jó része 3-szor annyit dolgozik, mint a pasik
- a pasinak nem kell csinos nő, mert egy lúzer és félne hogy megcsalja, a ronda meg nem kell senkinek se (persze rosszul gondolja)
De inkább az, hogy a nő elhanyagolja magát mert nincs ideje,sokat dolgozik vagy/és szült jópár gyereket.
Ennek a kettőnek a kombinációja.
Az a nő, aki megteheti hogy szépítkezzen, vagy adjon magára, sportoljn, ahhoz vagy egyedülállónak vagy egy olyan férj/társ, aki segít neki a háztartási teendőkben és a gyereknknevelésben. De azért a mai nők elég stresszesek.
"tetovált szemöldök,lenőtt hidrogénezett haj,sápadt,szürke arc,olcsó ruhák"
Nos, ez egy nő tudatában talán a csúnyaság jelei, de egy férfi szemében ettől még simán lehet valaki bombanő. MOndjuk lehet, hogy gyönyörű arca van, kit érdekel, hogy le van nőve a haja? Vagy állati jó melle. Vagy egyszerűen csak kedveli az ágyszétverős, állatias szexet, hagyja magát seggbedugni minden este, akármi. Ki a fenét érdekel ezek mellett, hogy olcsó ruhákat hord? Csak egy nőt.
Nem képesek egyenrangú partnerkapcsolatra.
A saját szintjük alá választanak, hogy magukat jobbnak érezhessék.
Talán az önismeretük se jó, ezért be se saccolják magukat "jó helyre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!